Reklama

Reklama

On je fakt boží!

  • USA Angus, Thongs and Perfect Snogging (více)
Trailer

Obsahy(1)

Před dovršením patnáctých narozenin upoutá dospívající Georgii nový kluk ve škole, „nádherný sexuální bůh“ Robbie, člen kapely Stiffa Dylanse. Naneštěstí si už Robbie smluvil rande s Georginou úhlavní rivalkou: blonďatou a perfektní Lindsay. Se svými skvělými, avšak bezradnými rodiči, nádherně oblečenou kočkou Argus a s holčičí četou Ace Gang si Georgia vymyslí plán jak sbalit fantastického kluka a mít nejlepší narozeniny všech dob! Natočeno podle knižních bestsellerů od Louise Renninsonové. On je fakt boží! je nádherný zábavný hit pro dospívající, režírovaný Gurinder Chadhaovou (Blafuj jako Beckham, Moje velká indická svatba). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

Amalberga 

všechny recenze uživatele

"Ale mami, vždyť už jsem dospělá! Je mi čtrnáct!" Podobná věta snad v teen filmech nesmí chybět. Při sledováním jsem se cítila neskutečně trapně kvůli hlavní hrdince. Celý den stalkuje svého idola, chodí na hodiny líbání k jakémusi individuu, zažívá "humorných" příhody. Její láska života je ale s jinou, ke všemu největší mrchou, a tak se pouští do dost pochybných akcí jak ho přetáhnout k sobě. Samozřejmě se objeví nějaké menší překážky, ale nakonec pro hlavní hrdinku a její nej kámošku (ostatní ne, ale to přece nikoho nezajímá, že?) dopadne vše tím nejlepším možným způsobem a nechybí dojemná píseň na závěr. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Povedená teenagerovská romantická komedie s neokoukanými mladými herci a zcela tradičním příběhem o dívce "ošklivce", která díky své roztomilé přirozenosti vyfoukne kluka fešáka školní primadoně. Má to spád, je to příjemné pro oko divákovo a je-li vám kolem 14 let a jste dívka, je to paráda. Já jsem sice zcela někým jiným, ale i tak se mi film líbil. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Britská teen komedie? "To bude bomba," říkal jsem si. No, nakonec to taková bomba nebyla, protože pověstný britský humor tam byl hodně zřídka a na mě to bylo až moc pubertální. Místy to byla dobrá zábava, místy to sklouzávalo až moc do trapnosti. Hlavní hrdinka mě srala tím jejím šíleným britským přízvukem a vlastně i tak celkově. A konec je kapitolou sám o sobě, ale vzhledem k tomu, že je to film určenej zejména pro mladý holky, tak u nich nejspíš i zaboduje. Říkám, být mi 13, bylo by to asi i za pět. ()

Karush 

všechny recenze uživatele

Neviem čo ste takí kritickí k tomuto filmu, však je určený pre teenegerky, a svoju úlohu aj splnil. A záver, že je presladený, možno to nie je až tak ružové vo svete, ale vo filme je predsa všetko možné. Musím, ale povedať, že od knižnej predlohy to malo hodne ďaleko, miestami sa to už približovalo ale od vtipných hlášok, názorov, pohľadu na svet a trapasov, ktoré si Georgia zapisovala do denníka to malo ešte dosť ďaleko. Keď už nie film, tak aspoň knižky odporúčam (4). A ča sa týka soundtracku ten bol fakt výborný, koho zaujímajú pesničky, ktoré sa objavili vo filme- tak tu je zoznam: 01.) Scouting For Girls - She’s So Lovely 02.) Rumble Strips - Girls And Boys In Love 03.) Lenka - Show 04.) Lily Allen - Naive 05.) Mumm-Ra - She’s Got You High 06.) Razorlight - Who Needs Love 07.) Kate Walsh - Your Song 08.) Ava Leigh - Mad About The Boy 09.) Peter Bjorn & John - Young Folks 10.) Maccabees - Toothpaste Kisses 11.) Oh Atoms - Sugar Mouse 12.) Stiff Dylans - Ever Fallen In Love With Someone 13.) Pigeon Detectives - I Found Out 14.) The Coral - In The Morning 15.) The Pipettes - Pull Shapes 16.) The Ting Tings - Great DJ 17.) Stiff Dylans - Ultraviolet ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Z filmařského hlediska se pro podobné filmy označení film nehodí, a tak hledám kandidáta, který vystihující název vymyslí za mě. Takže jiného hodnocení než odpad by si „to“ nezasloužilo, ale co.. Já se u té hovadiny bavila.. Příště až půjdu na maškarní, převléknu se za plněnou olivu. Od nynějška si netrhám obočí, ale holím si ho. A až budu mít smutnou chvilku a žádný chlap v blízkosti, už vím, že si stačí na nějakou dobu sedět na rukou a pak když si šáhnu na prsa, nepoznám, že se osahávám sama. Jsem zas o něco chytřejší :o) ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Film byl natočen podle knih Louise Rennisonové „ Angus, Thongs and Full-Frontal Snogging a It's OK, I'm Wearing Really Big Knickers“. (rialilly)

Reklama

Reklama