Reklama

Reklama

Skupina přátel se společně sešla v kruhu ze svíček hrát strašidelnou hru. Každý z nich očekává, že si z toho něco odnese. Pravidla hry jsou pro každou svíčku vyprávět jeden hororový příběh. (O2 TV)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (22)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Nešlo o špatný povídkový horůrek, jehož problém tkví převážně v délce. Ačkoli jsou příběhy víceméně průměrné, je jich příliš mnoho a diváka postupně přestává bavit poslouchat další. Ke konci už jsem se trochu nudil, ale některé příběhy mne přecijen zaujaly. K jednotlivým povídkám nemám příliš co bych řekl, ale aspoň se je pokusím ohodnotit. První příběh byl krátký a spíše nikam nesměřoval 50%. Další byl mnohem zajímavější o dítku kterého neustále straší jeho otec 60%. Následoval asi tím nejlepším příběhem o staré bábě na schodech, jež byl jako jediný trochu strašidelný 80%. Čtvrtá povídka o matkce na drogách mne příliš nezaujala 45%. Nasledující příběh opět patřil mezi ty lepší a byl o dvou dívkách, kdy jedna byla pohřbená za živa s parádní atmosférou 75%. Překvapivě mě zaujal i příběh o vymítání, což obvykle příliš nemusím, ale zvrat na závěr dílo parádně vyšperkoval 60%. V tomto bodě už mne začala zmáhat délka příběhů a jejich množství a možná i proto považuji další příběh za ten úplně nejslabší o dívce s telefonem a přítelem co neumí plavat 35%. Nakonec však bylo pravděpodobně nejstrašidelnější pojidlo co svazuje jednotlivé příběhy dohromady, které v tuto chvíli právě vrcholilo a vysvětlí se, proč hlavní postavy vůbec hráli tuhle hru. V hororvosti sice příběh na pozadí uspěl, ale byl příliš natahován a tak za něj uděluji pouze 45%. Což je celkem 56% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

-Jak podle tebe chutná čarodějnice?- Na filmových antologiích je dobré, že alespoň některý příběh za to může stát. Čarodějnice, duchové, noční můry, vymítání démona či pomsta zhrzené a podvedené ženy. Solidní byl příběh chlapce a otce, kteří žijí na osamocené farmě a jsou nuceni se bránit mlžným přízrakům. Zdánlivě tradičně vypadal příběh o vymítání, ale měl pěknou pointu. Z hlediska formy a atmosféry byl velmi dobrý příběh stařeny pronásledované temnou postavou, i když mně se více líbil vtipný příběh ženy, co se probudila sama uprostřed tmy. Na jedno podívání dobré. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Ničím výjimečný povídkový a multirežisérský soft horror, jakých jsem viděl už mnoho. Tři příběhy se mi líbily mírně nadprůměrně (unesené dítě, šílená matka a falešný exorcista), ale ani ty ostatní nebyly špatné a špatná nebyla ani spojující dějová rovina, protože díky sehrané dvojici tvůrců předloh si film udržuje vcelku konzistentní obsahovou i kvalitativní úroveň.  Spotřební jednohubka po večeři, nic víc, ale ani nic míň. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Za mňa v pohode antológia. Štyria kamaráti hrajú hru pri sviečkach a rozprávajú si desivé príbehy. Takže je tu 8 segmentov (posledný vlastne tvorí dejovú líniu), samozrejme nie všetky sú extra dobré, ale nájde sa aj zopár nadpriemerných. Príbeh o starej babe a čiernookom decku bol asi najdesivejší, ešte ma celkom zaujal príbeh o otcovi a synovi uprostred poľa a hmly, prípadne exorcizmus na ostrove. Prvý o lesnej čarodejnici mal potenciál, ale bol až príliš krátky, a pasáž o matke a smiešnom démonovi patrí asi medzi najslabšie. Ostatné boli skôr priemerné. Takže, keď to tak nejako prepočítam, aj hodnotenie mi vychádza rovnako. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tentokrát jsem sáhl po antologii z letošního roku. Skrývá v sobě 7 povídek plus příběh kterej vše propojuje. Nechce se mi vypisovat jednotlivý hodnocení k samotným povídkám. Jen dodám, že pouze jednu bych ohodnotil na 2 hvězdy. Zbytek je průměrný nebo lepší. Ve čtvrtý povídce mě potěšila účast mojí oblíbenkyně Amy Smart. Pro mě je The 100 Candles Game určitě jednou z těch lepších hororových antologií. Nebojím se dát 4 hvězdy. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama