Reklama

Reklama

Americký ninja 3

  • Česko Americký ninja 3: Krvavý hon (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sean Davidson se jako chlapec vydal do Japonska, aby se učil u japonského mistra bojovým uměním a dovednostem ninjů, a byl poté schopen pomstít vraždu svého otce. Když vyroste a je dostatečně připraven k boji, připojí se ke svému příteli Curtisi Jacksonovi a společně s ním se vydává na jeden z karibských ostrovů, kde se koná mezinárodní soutěž bojových umění, a kde, jak doufá, narazí na vraha svého otce, obávaného teroristu přezdívaného "Kobra". Ten je totiž společně se svým komplicem Andreasem organizátorem soutěže, kterou hodlá zneužít ke svým nekalým záměrům. Hodlá tu totiž na těch nejodolnějších z nejodolnějších vyzkoušet nový uměle vytvořený virus, který stvořil ve svých laboratořích. Ideálním pokusným objektem se pro ně stane právě Sean, kterého během soutěže uvězní a infikují. Jeho přátelům Curtisovi a Dexterovi se ho sice podaří osvobodit. To je však pouhý začátek bitvy, protože Sean potřebuje protilátku, která by mu vrátila zdraví a pomstu, která by mu vrátila klid. To však znamená porazit nejprve jeho malou armádu ninjů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (97)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Omg! Tohle snad už ani nejde. První dva díly s Dudikoffem byly debilní, ale zároveň zábavné, kdyžto tohle už je tragédie. Dudikoff sice uměl hovno co se bojových umění týče, ale měl aspoň zárodek charismatu. Zato David Bradley se jakž takž hýbat umí, jenže to kompenzuje velice smutnou parodií na herecký výkon. Hlavní zápletka je tak debilní, že asi 5 minut po dokoukání filmu nevím o co šlo. Jen vím že tam byla jakási tak 30 letá ženská, která se převlíkala za 80 letýho japonce!!!!!! A například scéna s přistáváním rogala na korbě jeepu "protože zem je moc tvrdá a rozbil by ses na cucky" je asi jedna z nejdebilnějších scén v dějinách kinematografie. Nejlepší je ale jak zajmou Davida Bradleyho a jeho kámoši na něj čekaj před vratama asi 2 dny a maj furt hlášky typu: "Už by měl přijít, začínám si dělat starosti." "Neboj dej mu ještě trochu času." :-))Tento film má dokonce tu drzost nedat tam nějakýho pořádnýho hlavního záporáka, takže David Bradley zmlátí nějakýho kravaťáka s drsňáckým jménem Kobra a film skončí. Jedinný klad tohohle filmu je Steve James a jeho nezapomenutelný striptérský bojový styl. ()

fefo odpad!

všechny recenze uživatele

Netusim, o co tam islo, ale vsade boli totalne trapni "ninjovia", dajaky neschopny idiot v ruzovom tielku, aka asi hlavny hrdina a nejaka aziatka, ktora bola super kung-fu skill, az kym ju nodkraglovali. A cernoch. Najlepsi bol cernoch, ktory musel vzdy vysekat idiota v tielku z pruseru, ked ho obklucili ninjovia a nemiesto razneho rezu katanou ho mlatili do brucha. Nakoniec sa idiot nejak dostane k hlavnemu zaporakovi, dostava na picu, spravi super mega prstovy ninja healing a seckych vymlaci. K tomu hra totalne idiotska hudba. Celkom vyzivna pripomienka beckovych akcnych filmov z 80 rokov. ()

Reklama

Santino7 

všechny recenze uživatele

Vystriedať slabého Dudikoffa za ešte slabšieho Bradleyho, tomu hovorím majstrovský ťah. Ak sa vám predchádzajúci film zdal primitívny, v tomto pravdepodobne, podobne ako ja, objavíte nový level primitívnosti. Jediné, čo ma ako tak utešuje je fakt, že tvorcovia si boli vedomí toho, že príbeh filmu je maximálny brak - celé sa to však sústredilo na drsnú pózu a všadeprítomné súboje, tak typické pre toto obdobie lacných béčkových filmov. Jeden z prípadov, pri ktorých mozog naozaj netreba ani trochu, ten si pri tomto filme dopraje pauzu. 1/5 ()

Easykk 

všechny recenze uživatele

Na dětství se nedá zapomenout, a série s am. ninjou pro mě byla vysvobozením z dlouhého nudného trávení času doma, neboť jsem býval hodně nemocný a tak jsem snil o tom jak se nechám zmenšit a z okoukaných bojových umění jim to tam těm bacilům uvnitř pěkně natřu a vykopu je jednou provždy ze svého těla pryč :)) z nostalgie za dvě, ale tenhle díl jsem měl rád fakt nejmíň. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Natočíme pár rvaček, dopřejeme Steve Jamesovi dostatek příležitostí, aby se mohl svléknout do půl pasu a pak se to nějak pokusíme alespoň trochu poslepovat do jednoho souvislejšího celku. Co na tom, že to dějově bude nijaké, vždyť přece o děj většině diváků vůbec nepůjde, tak co. Asi takhle se koncem osmdesátých a počátkem devadesátých let točily akční karate filmy. Aneb jak pronese jedna postava z filmu „Jsme přece Američani, no ne?“A my jsme to jako děti žrali. Dneska se tomu alespoň zasmějeme. Ale jedno musím uznat, Bradley je co se týče vizuální stránky karate, schopnější než Dudikoff. Ale zase mu schází ten kamenný ksicht. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • Michael Dudikoff odmietol účinkovať v tomto filme z niekoľkých dôvodov, medzi tie najvážnejšie patrila obava, žeby mohol byť zabetónovaný vo filmoch s bojovým umením a navyše, nechcel sa vrátiť natáčať do Juhoafrickej republiky, kde sa predtým natáčala aj druhá časť série. Nestotožňoval sa totiž s politikou apartheidu a bol odporcom tamojšej vlády. V ďalšom pokračovaní sa už objavil, produkoval sa totiž v neďalekom Lesothe. (beso74)
  • Jediný film zo série, kde hlavný hrdina neprejavuje záujem o nejak ženské srdce a kde na konci nezabije hlavného podliaka. (beso74)
  • Napriek názvu filmu je to v rámci série prvý diel, ktorého dej sa odohráva v USA. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama