Reklama

Reklama

Americký ninja 3

  • Česko Americký ninja 3: Krvavý hon (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sean Davidson se jako chlapec vydal do Japonska, aby se učil u japonského mistra bojovým uměním a dovednostem ninjů, a byl poté schopen pomstít vraždu svého otce. Když vyroste a je dostatečně připraven k boji, připojí se ke svému příteli Curtisi Jacksonovi a společně s ním se vydává na jeden z karibských ostrovů, kde se koná mezinárodní soutěž bojových umění, a kde, jak doufá, narazí na vraha svého otce, obávaného teroristu přezdívaného "Kobra". Ten je totiž společně se svým komplicem Andreasem organizátorem soutěže, kterou hodlá zneužít ke svým nekalým záměrům. Hodlá tu totiž na těch nejodolnějších z nejodolnějších vyzkoušet nový uměle vytvořený virus, který stvořil ve svých laboratořích. Ideálním pokusným objektem se pro ně stane právě Sean, kterého během soutěže uvězní a infikují. Jeho přátelům Curtisovi a Dexterovi se ho sice podaří osvobodit. To je však pouhý začátek bitvy, protože Sean potřebuje protilátku, která by mu vrátila zdraví a pomstu, která by mu vrátila klid. To však znamená porazit nejprve jeho malou armádu ninjů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (97)

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

American Ninja 3 je bieda. Dudikoff uz evidentne nemal zaujem, a tak na jeho miesto nastupil David Bradley. Uz samotny Dudikoff nikdy neoplyval hereckym talentom, ale cosi zachranil rejza Firstenberg. Tu sa rezie chytil uz Cedric Sundstrom a tym siel film do hajzlu. Kataristicke umenie bohuzial tiez. Skoda. Sracka presne tak, ako si predstavujem filmovu sracku : 0 % ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu by mě zajímalo, jestli v době Amerického ninja byli lidi tak blbý, že se jim to líbilo nebo to za kýč bylo považováno už tehdy. Duddikoffa tu vystřídal David Bradley, který se sice od předchůdce umí lépe pohybovat ale jeho herecké schopnosti jsou na úrovni beginner. První dva díly byly pitomý ale ve své podstatě zábavný. Ale tady to hraniční s neuvěřitelnou hloupostí. Jako příklad bych vyzdvihl přistávání na korbě náklaďáku protože zem je moc tvrdá a rozmlátil by ses o ní. Nebo chvíli, kdy hlavního hrdinu zajmou a snad 20 minut filmu na něm dělají pokusy, v reálu to trvá snad několik dní a jeho kámoši furt čekají dle dohodnutého planu až jim otevře vrata :-) neuvěřitelný. Jediná věc co nezklamala byl Steve James a jeho karate striptýz styl. To je prostě nepřekonatelný. Před bitvou si pokaždý sundá svršek aby ho za půl hodiny zase někde objevil :D tu postavu miluju, jinak je trojka Ninji bohužel totální odpad. ()

Reklama

fefo odpad!

všechny recenze uživatele

Netusim, o co tam islo, ale vsade boli totalne trapni "ninjovia", dajaky neschopny idiot v ruzovom tielku, aka asi hlavny hrdina a nejaka aziatka, ktora bola super kung-fu skill, az kym ju nodkraglovali. A cernoch. Najlepsi bol cernoch, ktory musel vzdy vysekat idiota v tielku z pruseru, ked ho obklucili ninjovia a nemiesto razneho rezu katanou ho mlatili do brucha. Nakoniec sa idiot nejak dostane k hlavnemu zaporakovi, dostava na picu, spravi super mega prstovy ninja healing a seckych vymlaci. K tomu hra totalne idiotska hudba. Celkom vyzivna pripomienka beckovych akcnych filmov z 80 rokov. ()

MartinNDL odpad!

všechny recenze uživatele

Je-li dvojka nepodařenou kopií slaboučké jedničky, pak trojka napodobuje již napodobovanou jedničku i napodobující dvojku. Nápad vystřídat špatného Dudikoffa nebyl blbý, ale obsadit Bradleyho na jeho místo bylo to nejblbější, co mohli udělat. Jedinou změnou oproti předchozím dílům bylo to, že v roli hlavního záporáckého ninja bojovníka se objevuje žena. Což je ovšem revoluční myšlenka.... ()

Thomm odpad!

všechny recenze uživatele

Nejlepší akční scény byly o reklamách, konkrétně v té, kde T-Mobile nabízí internet o 50% levněji nebo co a ninjové tam skáčou a házejí hvězdice. Něco tak "akčního" ve filmu vůbec nebylo, herci nejsou herci, děj neexistuje, hlavní záporák taky ne, dialogy jsou debilní jak ve filmech s Hulkem Hoganem nebo Chuckem Norrisem a... nevim proč to vůbec komentuju, když je to úplně jasný na první pohled. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • Úloha, ktorú hrá David Bradley, bola pôvodne ponúknutá Kurtovi McKinneymu. Ten ju odmietol, lebo sa obával, že by si ho ľudia zaškatuľkovali ako herca béčkových akčných filmov. (m.a.t.o.)
  • Jediný film zo série, kde hlavný hrdina neprejavuje záujem o nejak ženské srdce a kde na konci nezabije hlavného podliaka. (beso74)

Reklama

Reklama