Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bound je napínavý akční thriller o ženě, bývalé podvodnici, která naletěla mafiánovi - jenž „pral“ špinavé peníze. Spolu s další podvedenou dívkou se zapřísáhnou, že se pomstí a oberou mafii o dva miliony dolarů, a sice velice dobře promyšleným plánem. Ten, žel ztroskotává v okamžiku, když se začínají dít nepředvídatelné události. Všichni hráči této hry se náhle ocitají ve smrtelných pavučinách překvapení a podvodů... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

castor 

všechny recenze uživatele

Když chodí holky s holkama.. aneb jeden hňup, jenž pere špinavé peníze, si myslí, že mu to klape na všech frontách, ovšem jeho přítelkyně se seznámí s potetovanou a z vězení právě propuštěnou údržbářkou Ginou Gershon a na malér je zaděláno. Půjde o jeho prachy i ego, páč si jeho milá začne užívat lesbického sexu s novou známostí. Svérázný a rafinovaný debut, za kterým stojí slavní bratři (dnes sestry) Wachowski. Už tehdy prokázali slušný cit pro vizuál, nabídli několik kamerových vychytávek a efektních průletů, i zvukově mi to lehce připomínalo jejich pozdější kultovní trhák. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Past je v první řadě skvělý thriller. Dala by se označit jako Podraz devadesátých let, jen s trochu větším množstvím krve a sexu. Obsazení je sympatické a moc dobře vybrané (těžko si představit v roli Ceasara někoho jiného právě než Joea Pantoliana). Tenhle snímek se bratrům Wachowským opravdu povedl. Velmi atraktivní film, který by měl být známější. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $4,5miliónaTržby USA $3,802,260Tržby Celosvetovo $-║ Až je to neuveriteľné ako si bratia Wachowskí zo svojím debutom výborne počali, miestamy až elektrizujúca atmosféra, herecky brilantné zahrané, scenáristicky vypointované, len škoda že takéto počiny nevychádzajú na DVD nosičoch aby človek nemusel čakať na film v TV a ešte do neskorých hodín a pri blbých reklamách potom zaspávať a ubierať si tak dojem s filmu. (...a preto zatiaľ dávam filmu 80% s tým že sa na opätovné vzhliadnutie moc teším a verím že hodnotenie pôjde vyššie) ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Velmi povedený minimalistický gangsta thriller nejen o balíku peněz. Skoro celý film se odehrává na ploše dvou vedle sebe ležících bytů, v nichž dvě neskutečně svůdné sousedky Jennifer Tilly a Gina Gershon nejprve rozjedou se sexuální hutností natočeně lesbické hrátky, aby se potom pokusili ojet (o peníze) také charismaticky hrajícího manžela jedné z nich a mafiánka Joe Pantoliana. Na plnej to není, ale bavil jsem se královsky. 85% ()

Paldini 

všechny recenze uživatele

Děvčata vymyslela geniální plán, jak okrást mafii o její peníze a ještě celou krádež hodit na jednoho mafiánského přicmrdka jménem Cézar (geniální Joe Pantoliano). Jenže si neuvědomily jednu maličkost a to, že zoufalí lidé dělají zoufalé věci a Cézar je nejenom zoufalý, ale ještě mu pěkně hráblo, takže se vana v jeho koupelně začne velice rychle plnit čerstvými mrtvolami a holkám už nejde jenom o prachy, ale i o život. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (7)

  • Role Violet byla původně nabídnuta Gině Gershon. (D3VIL)
  • Náklady na výrobu filmu: 4 miliony amerických dolarů. (blackrain)
  • Tržby v USA za první víkend: 900 902 amerických dolarů. (blackrain)

Související novinky

Noir Film Festival 2018 – Nikdo neunikne!

Noir Film Festival 2018 – Nikdo neunikne!

18.08.2018

Napínavá dramata z vězení, rebelství Samuela Fullera, charisma Roberta Ryana, bojovnost Idy Lupino, emancipace nových osudových žen, šílenství noirových psychopatů, temné příběhy ze severu Evropy a… (více)

Reklama

Reklama