Reklama

Reklama

Semena zla

(neoficiální název)
  • Velká Británie Inseminoid (více)

Obsahy(1)

Skupina vědců objeví na vzdálené planetě mimozemskou formu života, která se netváří příliš přátelsky. Při jednom z mnoha výzkumů podivné jeskyně je napadena astronautka neznámým tvorem, který ji oplodní mimozemskými vajíčky. Žena se zdá být v pořádku, ale opak je pravdou - sama se začíná měnit ve vraždící stroj a to, co roste uvnitř jejího těla, se již chystá ukázat ve své plné kráse ... (Chupacabre)

(více)

Recenze (39)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Kdo má rád naivní hororová sci-fi béčka ve stylu Creature (1985), s tímhle flákem by mohl být celkem spokojen. Kvalitativně jsou na tom totiž podobně, a to celkem bídně. Osobně vůbec nic nemám proti brakům, takový Forbidden World mě docela slušně bavil, ale musí to mít trochu spád, tempo. Inseminoid to postrádá. Hrdinka se sice snaží šklebit do kamery, jak to jen jde, a potěší i těch pár gore momentů, ale celou zdejší atmosféru ničí strašlivě monotónní, syntezátorová hudba. Papundeklové interiéry a slaboučká vizáž alienů mají ale svoje kouzlo. Pro to malé plus. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Zpočátku to vypadá na vizuálně krásně pojaté levné osmdesátkové sci-fi horrorové béčko, zajímavé např. nezvykle velkým počtem posádky ženského pohlaví (což ve spojení se zajímavým názvem vyvolává příjemná očekávání – která ale nakonec budou zklamána). Jenže pak se to vše zredukuje jen na neustálé pobíhání chodbami a tunely, ksichtění hlavní záporačky a jen sem tam nějakou tu krev (a párkrát prsa) a na scénu nastoupí nuda. Škoda. Mohl to být parádní brak. 2,5* ()

Reklama

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Už dávnejšie ma tento horor zaujal, ale k jeho projekcii som sa dopracoval až teraz. Príležitostne som si na neho spomenul a bol plný očakávania, či mi spracovanie tejto témy bude vyhovovať. Keďže som vopred vedel iba to, že sa jedná o hororovú sci-fi klasiku starej školy a videl iba výborný VHS cover , tlmil som svoje očakávania. Inseminoid ma ale veľmi príjemne prekvapil. Osobne som čakal uslintaného gumeného aliena, ktorého prítomnosť, podobne ako aj akt oplodnenia, sú to zobrazené však len v nevyhnutnom množstve. Evidentne Normanu J. Warrenovi nešlo o nejaký ten mimozemský sex, účelnú nahotu pre potešenie očí, ani o nemotorného gumáka likvidujúceho posádku. Norman na to našťastie išiel s istou dávkou seriózneho prístupu. Do hlavných ženských úloh sa podarilo vybrať celkom pekné slečny, ktoré by bola radosť oplodniť aj na Zemi svojim druhom :) (herecký prejav tiež na nadpriemernej úrovni v rámci žánru), a taktiež nezaostáva ani hudba len podtrhujúca už aj tak obstojnú atmosféru, či štýl kamery. Horor tam je, mimozemský šmejd takisto, a navyše všetko spolu funguje. Ja som bol veľmi spokojný s výsledkom. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Průměrný sci-fi horor, na který se stačí podívat jen jednou. Tvůrci sice přišli s docela zajímavým nápadem, ale v určitých situacích doslova vyhořeli. Co se týká prostředí a jisté dávky napětí, tak nemůžu snímku vytknout skoro nic, jenže ve chvíli kdy se na scéně objeví uvřeštěná Sandy, která holýma rukama začne bojovat se svým protivníkem, tak je po srandě. Kromě svého poprsí totiž Judy Geeson předvedla už jen otřesný výkon (neustále čuměla do kamery, přehrávala až běda, atd...). Musím pochválit ještě hudební doprovod, který se mi opravdu hodně líbil. 5/10 ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Britský pokus béčkaře Normana J. Warrena o rip-off legendárního Vetřelce. Zde ovšem na toho „vetřelce“ zřejmě nebylo dost peněz, a tak tu členy vesmírné posádky kosí jen jejich vlastní blbost. A opravdu, takhle zoufale neschopný ansámbl postav jsem dlouho neviděl. Titulní inseminoid se sice přeci jenom objeví a zapříčiní jednu psychedelicky oplzlou scénu, ale bylo to málo, velmi málo. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Ve filmu zazní zvuk, který je od roku 2014 pouzíván v herní sérii „Five Nights at Freddie's“. (hrnpol)
  • Původně chtěl Norman J. Warren orchestrální zvuk, ale z důvodu malého rozpočtu se rozhodl pro elektronické syntezátory. (Lajty)

Reklama

Reklama