Reklama

Reklama

Winx Saga: Osud

(seriál)
  • Itálie Fate: The Winx Saga (více)
všechny plakáty
Trailer 1

VOD (1)

Série(2) / Epizody(13)

Obsahy(1)

Víly se učí ovládat svoje magické schopnosti a řeší u toho trable s láskou, soupeří mezi sebou a musí si taky dávat pozor na životu nebezpečné příšery. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (64)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Ak si odmyslím otrasnú animovanú verziu winx clubu, tak toto bolo úplne niečo iné. Take fantasy pre teen komunitu. Jednohubka ktorá aj celkom rýchlo zbehla a veľa spravilo šesť epizód a hlavne skvelý dabing. Navyše na hlavnú herečku sa ozaj dobre pozeralo. Očakávajme teda druhú sériu a možno miernu konkurenciu pre čarodejku Sabrinu. 3* ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Teen záležitost v celý svojí (pseudo)kráse. O animovaným předchůdci nevím zhola nic, ale hranej k němu určitě bude mít daleko. Sem tam totiž někomu ujede shit a fuck, občas vystříkne digitální krev, zakouří se tráva, šestnáctiletí chlastají jak o život a sem tam proběhne i letmej polibek, při němž se dvanáctiletým holkám protočí panenky v dávno zapomenutým :rolleyes: smajlu. V každým dílu se zmíní instáč a jiný důležitý věci, který v minulosti zformulovaly charaktery postav. Ty charakteristiky se nemění, kromě jediné postavy nikdo neprojde žádným emočním vývojem, všechno je to nalajnované podle mustru takzvaně na jistotu. Nic tak staršího diváka nepřekvapí. Ale nějak "coming of age" séroš o vílách, který se ve zdejší obměně Bradavic učí ovládnout svoji magii, přece jen aspoň baví svým temnějším já. Jen je škoda, že je to tak blatantní vykrádačka všechno fantasy, protože ve svý temnější podstatě by mohla mít Winx sága i potenciál zaujmout čtyřicetiletýho klacka. Nebo už jsem moc starej a nedokážu tak teen drama ocenit, jak bych možná měl. Ale šest dílů je tak akorát ideálních na to, abych to vydržel a v zásadě to sjel i během těch cca čtyř dnů a klidně do budoucna dal šanci i druhý řadě, která by se klidně mohla jmenovat Fénixův řád. ()

Reklama

Asmodin 

všechny recenze uživatele

Koukatelné. S původním animovaným seriálem toho moc společného nemá, přesto se něco najde. Závěrečnou přeměnu mohli udělat hezčí. Líbilo by se mi, kdyby víc kopírovali původní seriál. Asi nemá cenu, aby se na seriál dívali ti, co neznají předlohu. Ve 2. řadě je sice hezké, že tvůrci chtěli jít s moderním proudem a zařadili mezi hrdin(k)y i homosexuály, ale zároveň se dopouštějí i kategorizace, že všechny nesympatické postavy jsou homo a že všichni náctiletí musí mít partnera a že střídání partnerů je normální... na tomhle přece není nic reálného nebo normálního. ()

riza-do 

všechny recenze uživatele

Tak trochu víc dívčí, o dost lacinější verze Harryho Pottera, kde je postavám těžké věřit, že jsou takové, jaké se snaží prezentovat. Vlastně je těžké uvěřit všechno, nejen postavy, ale i příběh, kulisy.. Koukatelné je to snad jen kvůli hlavní hrdince, zrzavé vile, která ráda roz/za/pálí všechno kolem sebe. Ale na rozdíl od HP a WizardingWorld zřejmě nejsem pro tvůrce víl cílovou skupinou. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

víc než cokoliv mi Winx připomínají nedávno skončenou Sabrinu.Koukat se na ně dá,psychickou újmu nezpůsobí,ale po celou dobu sledování sem měl pocit že se tu opět úspěšně mrhá potenciálem.Podobně jako u Sabriny je tu moře možností jak z toho udělat něco víc než jen další teen sérii s ukňouranou blbkou v hlavní roli.Opravdu nechápu tu nálepku přístupnosti 16+,protože tady prostě není vůbec nic proč by to nemělo být nepřístupné a hádám že tu ani není nic co by dnešní šestnáctileté vůbec zajímalo.Nezbývá tak čekat,že se jednoho dne objeví podobný seriál,který se toho nebude bát a nabídne i něco navíc...60% ()

Galerie (93)

Zajímavosti (4)

  • Winx Saga: Osud nie je prvý Netflix seriál, ktorý bol inšpirovaný detským seriálom Winx Club (od r. 2004). Ešte predtým Netflix vytvoril seriál World of Winx (2016), ktorý nebol veľmi úspešný. (BLEEDER)
  • Po neúspechu druhej série sa Netflix rozhodol, že seriál predčasne ukončuje a ruší natáčanie tretej série. (BLEEDER)
  • Terezie Taberyová, ktorá v českom znení dabuje Bloom, sa do tejto postavy vrátila už po siedmykrát. V minulosti totižto postavu Bloom dabovala takmer vo všetkých sériách Winx Club (od r. 2004). (BLEEDER)

Reklama

Reklama