Reklama

Reklama

VOD (1)

Boba Fett se spřáhne s Fennec Shand. (Disney+)

Recenze (41)

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejlepší díl vůbec. Samoz., že to nejni žádný zázrak, ale to fakt někdo čekal další 2.s. Mandarinky? Já tedy ne. Tato minisérie jest sice převážně vzpomínková (jak to tak z 80% vypadá) ale jestli i ve zbývajících dílech budou zpětné ohledy do minulosti takovéhoto druhu, tak já říkám ano Ta 4. je tedy samoz. za znovunabývání movitého majetku Boby Fetta, zde konkrétně jeho divné lodi (jak ji již dlouhá léta nazývám, už jen z toho důvodu, že když tam vlezete do kokpitu, ležíte na zádech, checht) Otrok 1, esli se nepletu. Černý wookie (doufám, že ho hraje černoch, aby to bylo správně a moderně hyper PC, haha) vypadá ještě nasraněji a působivěji, než v comicsech. Ovšem, na Nuláka a BT nemá.;-) A kybernetický salon, jakoby vypadl z nějaké undergroudové verze GITS. Taky jsem rád, že vidíme, co se dělo ihned po jistém díle z výše zmíněného Mandarinky. Sice toto vše, včetně samotné série je pro některé lidi (kterým se prostě nezavděčíte, páč jim se nelíbí ani asi jediný a inovativní SW příspěvek a sice SW VIII a s tímto mají též problém, že to zase není inovativní, asi by se už definitvně meli ujasniti, co vlastně chtějí ) plytké apod. ale já jsem tedy od SW nikdy neočekával Bergmana či co. Po prequelové trilogii jistě ne. Když pominu SW III. A od tohoto projektu jsem nečekal nic a ani si zprvu nebyl jist, zda ho vůbec budu sledovati a nakonec jsem dostal něco. Včetně opětovné návštěvičky i s lodí pana pouštního Sarlacca, u Vybuchlé Jabbovy výletní bárky 1, č.p. neznám. U Ahsoky budu míti ovšem poněkud vyšší nároky. To zase jo. A u Obíka se nechám překvapiti. Tak. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když už je starší linie nudná, je ta druhá ještě nudnější. vážně nechápu proč to nešlo vyprávět lineárně. Navíc, opravdu si nemůžu pomoci - jakákoliv scéna ohledně “modifikací” působí komicky (spíš jako parodie). A vzhledem k tomu, že jsme v polovině série, vidím to jako definitivní záležitost: Mandalorian je lepší. ()

Reklama

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně zlepšení po minulém týdnu, i když na druhou epizodu to stále nesahá. Opět jsme strávili většinu času v minulosti, což by bylo fajn kdybychom nevěděli, jak to všechno dopadne. My to ovšem víme, a tak flashbacky trochu ztrácejí na významu, a ne vždy funguje to propojení mezi nimi a současností. S flahbacky je ovšem asi konec, takže nás snad čekají 3 nabité díly. Jinak ale solidní epizoda, trochu pomalá ale zároveň nezapomněli na akci, takže to ve výsledku vyšlo dobře. Hromada easter eggů a odkazů na různá zákoutí Star Wars lore. První přímé propojení s Mandalorianem, a jestli na nás nechystají nějaký trick a là Raplh Bohner, příští epizody budou v tomto ohledu ještě zajímavější. Pořád nejsem fanda Vespa gangu, ale líbí se mi, jak jsou inspirovaní Mods z Londýna, nečekal bych, že něco takového kdy ve Star Wars uvidím. A také nám do Star Wars přivedli Thundercata, takže se nezlobím :-). Solidní, ale od dalších tří epizod očekávám nářez. 7.5/10 ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Minulá epizoda měla jen rancora, tahle je na nerdgasmic momenty bohatší (přičemž zejména Sarlacc revisited kdekomu utrhne genitálie). Předvídatelnost a povinný fanservice zůstávají, ale moc hezky to bobtná a moc hezky se na to kouká. Když těsně před závěrem zabrnkají TY správný notičky, je vymalováno. ()

matous20063 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přemýšlel jsem jestli dokonce nedám epizodě 5 hvězd, ale nakonec jsem přece jenom zůstal nohama na zemi. Tohle bez debaty byla jedna z těch lepších epizod epizod. Prakticky většina epizody jsou Bobovy flashbacky, což vůbec nevadí, ba naopak. A závěr epizody nám toho do budoucna moc neřekl až na jeden poměrně velký detail, ale to už si musíte zjistit sami :-D. 85% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (6)

  • Důvod výbuchu vzteku Krrsantan (Carey Jones) v kantýně a následnému utržení údu jednomu z Trandoshanů je jednoduchý. Po pádu Republiky a nastalolení Impéria se z Kashyyyku stále kolonie pro získávání otroků a také lovecký rajón Trandoshanů. Mladí Trandoshané považují za jednu z nejvyšší ctí získat kožešinu Wookieeho. (Veskoslav)
  • Jangova loď je hlídkové a útočné plavidlo třídy Firespray-31, zkráceně Interceptor třídy Firespray, postavená v loděnicích planety Kuat. (Veskoslav)

Reklama

Reklama