Reklama

Reklama

VOD (1)

Na známé pouštní planetě pomáhá Mandalorian nezkušenému nájemnému lovci ulovit vychytralou kořist. (Disney+)

Recenze (66)

Mancunian 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět trošku slabší díl. Potěšil návrat Tatooinu a hláška o High ground, ale jinak to byla taková příběhová vsuvka. Kdyby série měla 20 dílů a tohle byl jeden z nich, tak bych nic nenamítal, ale v sérii je 8 dílů, takže bych očekával kvalitu na úrovni prvních 3 dílů. Tenhle díl nic nového nepřinesl. Avšak stále to vypadá z hlediska efektů a prostředí krásně. ()

mortak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podobně vystavěný díl jako předchozí, a právě proto ubírám jednu hvězdu. Čekal jsem od Mandaloriana něco víc něž variaci na japonského Kovboje Bebopa. Ten je taky takto epizodický, v každém díle nová mise, nějaké to trauma z minulosti... Bebop mě omrzel po desátém díle, jak byl monotónní. Snad Favreau konečně dodá nějaký dramatický oblouk, nějaký směr, kam by měl Mandalorian směřovat. ()

Reklama

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud bych to měl brát jako filler (on to regulérní filler bohužel je), tak je to docela milá nostalgická zastávka. Ale vše se skrývá ve slově nostalgická, protože kdybych nebyl fanoušek SW a tohle byl první SW materiál mého života, tak jsem z tohodle dílu neměl NIC. Tak nějak jsem doufal, že v seriálu bude zaklesnutý nějaký příběh, ale zatím jsou to útržková sranda-dobrodružství jednoho dobrosrdečnějšího bandity a to mi víc než nestačí. Neříkejte mi, že tomu dochází už dech. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Mando je nútený pristáť na Tattoi aby si opravil loď. Stretáva mladého lovca ktorý sa vydáva po obávanej Fenek a rozhodne sa mu pomôcť. Nakoniec sa ale ako vždy všetko obracia proti nemu. Prevedenie: Popravde ak by táto časť nevznikla asi by sa nič nestalo. Ale fenek je celkom známa postava univerza a nôžky čo si po ňu prišli zrejme patrili Bobovi tak to ešte bude asi zaujímavé. Potešili iba milé odkazy a nostalgia z Tattoi ale to je žalostne málo. 65% ()

st4nford 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizody IV a V jsou slabší, ale rozhodně ne špatné. Chápu to jako dějovou výplň před famózním finále (doufám v něj). V rámci celkového vývoje děje mi to nevadí, ale samostatně to moc nenadchne. Jediná slabina je vlastně ve scénáři, který vykrádá jiné filmy. Zrovna děj na planetě Tatooine mohl být více rozveden a ne omezen pouze na pár postav. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama