Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(5)

Obsahy(1)

Vedl módní impérium a diktoval styl tehdejší doby. Americký návrhář Halston zakusil nevídanou slávu – než se jeho život začal hroutit. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrné, za což lze hlavně vděčit Ewanovi McGregorovi, který podává v hlavní roli tohoto výstředního návrháře kvalitní výkon. Spolu s tradičně dobrým Billem Pullmanem a velmi věrohodně zachycenou dobou asi to nejlepší, co bych z tohohle zajímavého seriálu vypíchl. Pokud chcete trošku zabrousit do historie módy v USA, rozhodně neváhejte, i když jste možná, tak jako já jméno hlavního hrdiny v životě neslyšeli, těch zhruba 220 minut vašeho života, za to rozhodně stojí. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

na téhle minisérii mě nejvíc zaráží ten povyk,který vzbudila jakožto další Murphyovka.Ano,Murphy k tomu napsal scénář a Halston byl gay,excentrik a ke svým blízkým se nejednou zachoval jako kokot,ale to je tak nějak všechno.Halston - seriál je jinak uhlazený až běda a vůbec ničím nevybočuje z klasických životopisných filmů/seriálů.A ono to bude nejspíš tím,že Halstonův život nijak extra nevybočoval z životů jemu podobných celebrit,takže tu máme obvyklé drogy,alkohol,večírky atd atd.Nic co by sme neviděli jinde.Řemeslně je to každopádně velmi dobré,solidně zahrané a bavilo mě to sledovat po celou dobu.Jen v tom hodnocení prostě nemůžu jít výš.Možná kdyby šlo o klasický dvouhodinový film,který by měl stejnou vypovídající hodnotu...70% ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Za mě skvěle obsazené - McGregor naprostý luxus :) Věděla jsem, že ženy byly paf z toho pána, co udělal klobouk pro paní Kennedyovou - ale že to byl zrovna on - to bylo pro mě zajímavé překvapení :) Seriál má pro mě akorát počet dílů, kdy stihli ukázat, že jednou jste dole a jednou nahoře :) Je to svižné, rychlé, barevné a ta móda - bomba :) ()

krauset 

všechny recenze uživatele

Murphyho věci často nemají mnoho co říct, případně to říkají explicitně, nic nenechávají v podšívce. Minisérie Halston se nevěnuje naplno ani módě, ani osobnosti, ani kontrastu mezi financemi a uměním. Kdyby měl seriál opravdový respekt k módnímu návrhářství, ukázal by například všechny soutěžící ve Versailles. A přestože Murphy propaguje Halstona jako sexuálně otevřenou podívanou, žádné zábavné večírkování ve stylu Vlka z Wall Street se nekoná. Zklamání je též ošizené zobrazení Studia 54, nedočkáme se Warhola ani jiných uměleckých prominentů. Koho zajímá newyorská klubová scéna 80. let v době rozšiřujícího se onemocnění AIDS, ať si raději pustí The Deuce. V nejlepší scéně seriálu, při skládání osobitého parfému, si perfumérka stěžuje, že Halstonovy oblíbené orchideje nemají vůni. A to se týká i minisérie. Postrádá vlastní chuť i zápach. Není v ní nic živočišného ani múzického. Recenze pro TVZone. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Retro minisérie od Netflixu o módní ikoně skrývající se za jménem Halston. Musím uznat, že jméno Halston mi před sledováním vůbec nic neříkalo. Ale jsem rád, že jsem si seriál pustil a rozšířil si obzory. Asi nepřekvapí, že Ewan McGregor hraje hlavní postavu skvěle, i když mě upřímně vadil jeho afektovaný přízvuk. Nicméně předpokládám, že to mělo dokreslit skutečnou postavu Halstona. Podobně skvělá je i Krysta Rodriguez, která hraje legendární Lizu Minnelli. Zajímavý náhled do světa módy. Skvělé kostýmy a zachycení dobové atmosféry. Vzestup a pád téhle značky stojí za sledování. ()

Galerie (112)

Zajímavosti (1)

  • Scéna, kde sa jedna z postáv (žena) zasekne vo vetracej šachte smerom do klubu – v skutočnosti sa stal podobný prípad, kedy niektorí podvodníci využívali dôveru niektorých Newyorčanov, ktorí sa chceli dostať do Clubu 54 a predávali im mapky podzemného metra, ktoré už nebolo využívané a dalo sa cez neho dostať až do Clubu 54. Žiaden tento systém podzemných tunelov nebol napojený na klub. Osudové sa to stalo jednému mužovi, ktorého v jednom takom podzemnom tuneli našli, mal na sebe smoking a mapku, ktorá ho mala doviezť do klubu. (etienne)

Reklama

Reklama