Reklama

Reklama

Reservation Dogs

(seriál)
  • Velká Británie Reservation Dogs
Trailer
USA, (2021–2023), 12 h 46 min (Minutáž: 24–30 min)

Hrají:

D'Pharaoh Woon-A-Tai, Devery Jacobs, Sarah Podemski, Matty Cardarople, Macon Blair, Ginger Gilmartin, David Maldonado, Zahn McClarnon, Tamara Podemski (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(28)

Obsahy(1)

Komedie, která sleduje dobrodružství čtyř domorodých teenagerů z oklahomského venkova, kteří kradou, loupí a šetří, aby se dostali do exotické, tajemné a vzdálené Kalifornie. Aby se jim to podařilo, budou muset našetřit dostatek peněz, přelstít pervitinové týpky na vrakovišti na kraji města a přežít válku o území proti mnohem drsnějšímu konkurenčnímu gangu. (Disney+)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (5)

ER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Taika Waititi tady přichází se svým , do humoru zabaleným, pohledem na život domorodých obyvatel. Ten dokáže okořenit mystikou zemřelého náčelníka (tady jsem se hodně nasmál), jenž slouží pro porovnání života kdysi a dnes a otázkou, tak co se vlastně změnilo?!. Kritický pohled tudíž nechybí, ale hlavně nijak nenudí. Už se těším na závěrečnou třetí sérii ()

tuctovychlap 

všechny recenze uživatele

súhlasím s Denym, je tam všetko..a čo nie je, to mi asi nechýbalo..nebolo to síce úplne dokonalé, ale za mňa si to 4 * zaslúži..bavil som sa..prehliadka rôznorodých figúrok iného sveta..som rád, že to nebol vidlákov, ale zapadákov s "rudou kůží"..úsmev už len pri myšlienke na "místního šerifa", na rapujúcich bratov,  múdrujúceho "lúzra" ducha, bratranca-strýka ako keby z východniarskej krčmy, drísty miestnej gangstamládeže..:) som rád za pohľad na polodeti-polodospelákov bez nejakých väčších šancí na "lepší" život..zase mi to pripomenulo, že 80 % ľudstva síce má svoje sny, ale my, biele rite strednej triedy sme proste inde..a tým sa veru nehrdím..AHO..! ()

Reklama

pushover 

všechny recenze uživatele

Na komedii je tam málo humoru, ale o to je lepší. Spíš taková sonda do života v indiánské rezervaci. Taikův dotek je v tom cítit. ()

Danny_0707 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Waititi je prostě momentálně bůh filmů a seriálů!!! Tohle jsem nečekal.... je v tom vsechno! Humor, realita, fantasmagorie... xD mohu jen doporučit :) hned zajděte na Disney+ a kúkajte co Taika zas vytvořil za úlet ()

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Takže na začátku mi chvíli trvalo přijít místním postavám na chuť a rozumět jim. To potom odeznělo a měl jsem z tohoto seriálu lepší a lepší dojem. Začal jsem se zajímat o osudy místních z rezervace a doopravdy jsem čekal na každý díl a nebyl jsem zklamán. Třetí řada má být podle Sterlina Harja poslední a podle mě je to škoda. No ale zase je to konec na vrcholu. Dobrej seroš a jsem rád, že jsem se na začátku kousl a dokoukal ho. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (5)

  • Takmer celý štáb seriálu je zložený výhradne z pôvodných amerických obyvateľov. (Real Tom Hardy)
  • Názov seriálu odkazuje na film Quentina Tarantina Reservoir Dogs (1992). Plagát tohto filmu je tiež možné vidieť v prvej epizóde. (Real Tom Hardy)
  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v americkom štáte Oklahoma, predovšetkým v mestách Tulsa, Okmulgee, Sand Springs, Beggs, Terlton a Inola. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama