Reklama

Reklama

Misha a její vlci

  • Velká Británie Misha and the Wolves
Trailer
Belgie / Velká Británie, 2021, 90 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Jako malá unikla holokaustu a žila mezi vlky. Nebo to aspoň tvrdí. Podivuhodný příběh, který vyvolá velké emoce i velkou nedůvěru. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

Kitulinecka 

všechny recenze uživatele

Filmový dokument o jednom těžce uvěřitelném příběhu, podle kterého byla napsána kniha i natočen film. Byla to ale pravda? ... Je to poutavě natočené, že sami po celou dobu pochybujete, jak to vlastně bylo a kdo a proč má jakou motivaci co říkat a dohledávat. Nic úplně šokujícího, ale zajímavé to je. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Po 11 minútach som na prvý pokus film vzdal, pretože bájka o 7 ročnom dievčatku ktoré samé v lese prežije holokaust mi prišiel neuveriteľný, nakoniec som ho dopozeral na druhý pokus a on neuveriteľný bol, pretože nebol pravdivý.A ktovie koľko ďaľších zázračných príbehov o prežití holokaustu je rovnako fejkových a znevažuje tak osudy ľudí ktorí v koncentračných táboroch boli naozaj... ()

Reklama

SAINTS 

všechny recenze uživatele

Tento dokument je menej prínosny,pretože použivanie hovoriacich hláv a dramatizacii služi skôr na to,aby sa vyrospravaloto,ako sa udalosti vyvijali a nie na ich uvadzanie do väčšieho kontextu.Je to dobrá zábava,ale v konečnom dôsledku spôsobuje frustrujuci zážitok zo sledovania.Režiser si zvolil spôsob rozprávania,ktorým uputa celosvetovu pozornost.Napriek tomu,je to príliš plytke a režiser uprednostnuje dejovú mechaniku pred hlbším významom. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Tento pribeh o hrdinstvi a tragedii se zda az moc velka fikce. Jde spise o dokument zabaleny do vzrusujiciho mysteriozna. Pribeh ma par vypravecich hluchych mist, ktere by potrebovaly vyplnit. Zvraty jsou ale pekne.Tesne po konci druhe svetove valky zilo v litevskych lesich u polskych hranic pet tisic nemeckych deti sirotku a farmari je odhaneli od svych sidel. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Holokaust přežil kdekdo, takže Misha Defonseca na to šla chytře. Svůj příběh značně přibarvila a jeho nereálné základy nikdo neřešil, takže se prodaly miliony knih a natočen byl i film. Dokument není špatně vystavěn a tvůrci vlastně ani nemůžou za pachuť, která po něm zůstává. Vydávat se za oběť však není trestné. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama