Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Začalo to dávným milostným dopisem – a vznikl z toho nový vztah. Co má budoucnost přichystaného pro Laru Jean a Petera? (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Příběh o první velké lásce skoro dospělé slečny a kluka je líbivý, ale milý. Dialogy jsou vtipné a zní věrohodně, chování postav je sympatické a i přes záměrně světlé barvy volené na šatech i interiérech, snímek se zabývá velmi důležitým rozhodováním, které čeká většinu dospívajících - opuštění rodinného hnízda, hledání školy - budoucího života, a jak naložit s dosavadními vztahy, které zákonitě podstoupí zkoušku nejen vzdáleností ale i nabytím nových zkušeností. Dokreslované pozadí a aranžování do lifestylových fotografií sice film osvěžilo, postupně už toho ale bylo příliš a zavánělo rutinou. Úvodní výlet do Koreje působil spíš jakože si ho předplatila Korejská centrála cestovního ruchu, než že by byl pro děj jakkoliv podstatný. ____Film se sice podbízí teenagerům, ale nedělá z nich tupce. A je fajn taky jednou vidět středoškoláky, kteří se furt nepodřezávají ve vaně, nervou si do žil všechno možné, netrpí nejhoršími depresemi a nikdo je ani nezneužívá ani nedeptá. SHRNUTÍ: Vůbec ne hloupá pohádka pro náctileté. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Sladky teen film mohl byt jeste prislazenejsi. Pripadal jsem si, jako kdyz sedim ve vane se sirupem a okusuji cukrovou vatu. Bavil jsem se nad dialogy "Chybelas mi" "takys mi chybel" nebo "koupis darky pro svou lasku a mozna si i das par donutu", pripadne moudro "nejlepsi momenty pro tvou lasku jsou, kdyz se nikdo nediva". Vyborny psycholog Jeronym Klimes rika, ze porno pro zeny jsou zamilovane romanky ruzive sesitky Harlekynky.Zeny proste nejsou na vizual, ale na pismenka.Nedokazu si predstavit, ze by tento film dodival do konce muz, pokud by nesedel se svou snoubenjou v kine.Mezi LZ a Peterem je opravdu ziva energie ,ale vzit si Korejku je dost americky uchylne. A kdyz uz porad sni o svem Stanfordu, je treba si uvedomit, ze americke univerzity jsou velmi drahe a studenti se na radu let zadluzi. Pro me byla desiva implantace americke zdegenerovane kultury do te jihokorejske. Prvky romanticke komedie jsou sestaveny zdarile vcetne chemie mezi obema hrdiny,ale humoru tu moc neni. Jak filmy cilici na teenagery byvaji, je to predvidatelne a zapletka recyklovana. ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele

Popravdě jsem to podle ohlasů čekala horší. Je to zase jak z cukrkandlu, všude jednorožci, pak malej mráček, a pak zase prděj duhu. Co se mi teda líbilo, tak to co prováděla Lana Condor alias Lara Jean s obličejem, když od ní po maturitním večírku odcházel Peter - tam jsem jí fakt věřila to: wtf, co se to tu teď odehrálo? Btw: Peterův otec mi celou dobu přišel jak čerstvě propuštěnej úchylák. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem měl hodně za trest. Nejsledovanější na českém Netflixu. To teda potěš koště. První díl jsem měl sice uložený v seznamu, že jde o romanťárnu v červených číslech, ale po tomhle díle jsem jedničku okamžitě ze seznamu smazal. Ošklivé holky, zápletka na pětiminutové řešení v prvním díle prciček (vztah na dálku) a jinak už vůůůůůůůbec nic. Ač fanoušek rocku a metalu, musím přiznat, že jediné, kdy mě film malilinko potěšil, bylo, když zazněli Spice girls (asi to bylo tím, že jsem si představil ty pěkné holky oproti hrdinkám filmu) a Oasis. Ale to byla dohromady ani ne jedna minuta. Jak jsem nabízel manželce, radši bych se hodinu díval na video s nahým Zacem Efronem, než toto. Bohužel jsme to dokoukali a Zac se neobjevil. ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele

Kouzlo jedničky se poměrně přirozeně napodobit nepovedlo, avšak rozhodně se jedná o lepší film, než jakým byla dvojka. Celkově tak jde o příjemný závěr, sloužící jako rozloučení s našimi oblíbenými postavami. Chemie mezi nimi stále funguje na jedničku, stejně jako soundtrack. Příběh je sice klišoidní, ale aspoň nepůsobí tak moc zbytečně, jako tomu bylo právě u dvojky. Za mě tedy napravení chuti z minula a velice fajn feel good odreagování. ()

Galerie (109)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy si jde malá Lara Jean (Momona Tamada) převzít ocenění, můžeme vidět autorku knižní předlohy (Jenny Han) v roli ředitelky školy. (Veeria)
  • Film sa mierne odlišuje od knižnej predlohy. Nespomína sa tu napr. Trinina (Sarayu Blue) rozlúčka so slobodou, prázdniny pri mori, atď. (barborasara)
  • Natáčelo se od 15. července do 20. srpna 2019. Točilo se ve Vancouveru (Britská Kolumbie, Kanada) a v Soulu (Jižní Korea). (BMW12)

Reklama

Reklama