foto

Sarayu Blue

  • nar. 7.3.1975 (45 let)
    Madison, Wisconsin, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Happiest Season
Všem klukům: P.S. Stále tě miluju
2018 Kazišuci
2017 Khol (open)
2013 Dealin' with Idiots
2012 ...Or Die
2010 Nathan vs. Nurture (TV film)
2008 Kamarádova holka
2007 Hrdinové a zbabělci

TV seriály

2020 Mira, Royal Detective (TV seriál)
Zdravotní policie (TV seriál)
Všechno se vrací k normálu… Nebo oni?? (E10)
Skutečné velké zvíře (E09)
Jenom P (E08)
další epizody (7)
The Unicorn (TV seriál)
If It Doesn't Spark Joy (E11)
2019 The Unicorn (TV seriál)
Anna and the Unicorn (E10)
No Pressure (E09)
2018 I Feel Bad (TV seriál)
There's Never Enough Time (E13)
I Don't Know My Dad (E12)
We're Not Fun Anymore (E11)
další epizody (13)
Station 19 (TV seriál)
Hot Box (S01E09)
2017 No Tomorrow (TV seriál)
No Sleep 'Til Reykjavik (E13)
No Time Like the Present (E12)
No Woman No Cry (E11)
2016 No Tomorrow (TV seriál)
No Soup for You (E10)
No Truer Words (E09)
No Rest for the Weary (E08)
další epizody (10)
The Real O'Neals (TV seriál)
The Real Book Club (S01E08)
The Real Papaya (S01E02)
Pilot (S01E01)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Babí (S05E04)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Duchové se mstí (S07E06)
2015 Chasing Life (TV seriál)
The Ghost in You (S02E08)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
Nedávej opicím zbraň (S12E14)
2014 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
T.A.H.I.T.I. (S01E14)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Zrádce (S06E09)
Chirurgové (TV seriál)
Skrývej svou lásku (S10E14)
2013 Mezi životem a smrtí (TV seriál)
Rodinná pouta (E10)
Nic není tak jasné, jak se na první pohled zdá (E09)
Pravda či následky (E08)
další epizody (10)
The Bridge (TV seriál)
Take the Ride, Pay the Toll (S01E11)
2012 Kauzy podle Kate (TV seriál)
Start Me Up (S02E02)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Šachy naslepo (S03E23)
2011 Drsná Harry (TV seriál)
Setkání (S01E01)
Franklin a Bash (TV seriál)
Big Fish (S01E06)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Je to osobní (S02E17)
Ochrana svědků (TV seriál)
Kumar vs. Kumar (S04E08)
2010 Haló, tady Indie (TV seriál)
Táta k pronajmutí (TV seriál)
2009 Sestra Hawthornová (TV seriál)
Healing Time (S01E02)
Na doživotí (TV seriál)
Muž na tyči (S02E16)
2008 Unhitched (TV seriál)
Untitled Liz Meriwether Project (TV seriál)
2007 Dirt (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Side Order of Life (TV seriál)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Koktejlový experiment (S01E08)
2005 Related (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Muž v cele smrti (S01E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky