foto

Sarayu Blue

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kazišuci
2017 Khol (open)
2013 Dealin' with Idiots
2012 ...Or Die
2010 Nathan vs. Nurture (TV film)
2008 Kamarádova holka
2007 Hrdinové a zbabělci

TV seriály

2018 I Feel Bad (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Station 19 (TV seriál)
Hot Box (S01E09)
2017 No Tomorrow (TV seriál)
No Sleep 'Til Reykjavik (E13)
No Time Like the Present (E12)
No Woman No Cry (E11)
2016 No Tomorrow (TV seriál)
No Soup for You (E10)
No Truer Words (E09)
No Rest for the Weary (E08)
další epizody (10)
The Real O'Neals (TV seriál)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Babí (S05E04)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Duchové se mstí (S07E06)
2014 Chasing Life (TV seriál)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
T.A.H.I.T.I. (S01E14)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Zrádce (S06E09)
2013 Mezi životem a smrtí (TV seriál)
Family Ties (E10)
Wheels Within Wheels (E09)
Truth or Consequences (E08)
další epizody (10)
The Bridge (TV seriál)
Take the Ride, Pay the Toll (S01E11)
2012 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Šachy naslepo, část první (S03E23)
2011 Franklin a Bash (TV seriál)
Harry's Law (TV seriál)
Kauzy podle Kate (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Je to osobní (S02E17)
2010 Haló, tady Indie (TV seriál)
Táta k pronajmutí (TV seriál)
2009 Sestra Hawthornová (TV seriál)
Na doživotí (TV seriál)
Muž na tyči (S02E16)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
Unhitched (TV seriál)
Untitled Liz Meriwether Project (TV seriál)
2007 Dirt (TV seriál)
Side Order of Life (TV seriál)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Koktejlový experiment (S01E08)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Related (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Muž v cele smrti (S01E07)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace