Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Začalo to dávným milostným dopisem – a vznikl z toho nový vztah. Co má budoucnost přichystaného pro Laru Jean a Petera? (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

silentname 

všechny recenze uživatele

Finále filmovej trilógie od Netflixu - "To All the Boys: Always and Forever, Lara Jean" je podobne ako druhý film nie úplne najlepšie pokračovanie. Nemôžem povedať, že by film nemal srdce, alebo nejaké dobré momentky. No dokopy neprináša toho moc nového. Tentokrát len láska medzi Peterom a Larou Jean bude skúšaná skutočnosťou, že pôjdu na vysokú školu a najmä každý na inú. A ich plány sa postupne rozsypä ako domček z karát. Prežije to ich vzťah? Čo si myslíte? Film má podľa mňa dobrý soundtrack, postavy sú stále sympatické, je tu niekoľko vtipných momentov a láska medzi Larou a Petrom pôsobí stále veľmi uveriteľne. Plus by som povedal, že záverečná tretina filmu je to, kde sa film skutočne poriadne nadýchne a zabehne zvyšok maratónu s veľkou cťou. A okrem toho s niekoľkými dobrými scénkami, ktoré ma do toho konečne chytili. No problémom sú prvé dve tretiny, ktoré sú len trošku prebiehnaním cez jednotlivé klišé. Nemyslím si, že je to hrozné. Prvé dve tretiny by som ohodnotil ako okey a uzavretie príbehu je to, čo ho robí výnimočným. No nie som si istý, či si budem niekoľko mesiacov neskôr ešte pamätať nejaké väčšie detaily z tohto filmu. V mojich očiach ide o funkčnú romantickú dramédiu. No nemôžem povedať, že vysoko zapamätateľnú. Hodnotenie: B- ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele

Kouzlo jedničky se poměrně přirozeně napodobit nepovedlo, avšak rozhodně se jedná o lepší film, než jakým byla dvojka. Celkově tak jde o příjemný závěr, sloužící jako rozloučení s našimi oblíbenými postavami. Chemie mezi nimi stále funguje na jedničku, stejně jako soundtrack. Příběh je sice klišoidní, ale aspoň nepůsobí tak moc zbytečně, jako tomu bylo právě u dvojky. Za mě tedy napravení chuti z minula a velice fajn feel good odreagování. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tahle série je taková dá se říct vyvážená první díl byl nejlepší za mě 4 hvězdy 2 díl byl slabota 2 hvězdy a tohle něco mezi těma dvěma tak, že spíše střed 3 hvězdy podobně jako v druhém díle to zde zachraňuje konec. Ačkoliv Lara Jean dospěla pořád je to naivní blbka a Peter je pořád stejný tak že vývoj postav na bodě nula. ubylo zde romantiky není zde ani jedna romantická scéna a příběh by se dal popsat slovy jdu na jednu školu pak si to rozmyslím jdu na jinou školu Peterovi se to nelíbí rozejdu se s ním vrátím se k němu jsem spokojená. Holky a ženy to nejspíše ocení více (neurážím) 60 procent ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Třetí romantické "dobrodružství" Lary Jean a Petera mi přišlo kvalitativně srovnatelné s prvním i druhým dílem, a proto film hodnotím průměrnými, ale i tak solidními třemi hvězdičkami. Oceňuji, že obě hlavní postavy jednaly normálně a uvěřitelně, a že tam netropily vyhrocené scény, nýbrž se snažily se navzájem pochopit, hledat kompromisy a nenutit toho druhého k rozhodnutí dle vlastních potřeb. Trochu mi vadila scéna z večírku se sólo tanečky, zároveň mi linie o zamilované Kitty přišla vcelku zbytečná. Ve výsledku jde o nenáročnou a civilně zahranou jednohubku o lásce, rodinných vztazích a dospívání. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Pubertální, naivní a až příliš romantické. Nicméně, určitě u toho můžete vypnout a odpočinout si a nic neřešit. Na jednu stranu je to milé a příjemné. I když mi to s ohledem na maturák a předávání vysvědčení v roce 2021, kde jsou všichni spolu nepřijde vůbec, ale vůbec aktuální a neodráží to rok 2021, ve kterém se to odehrává, jelikož pochybuji, že by roušky měly chybět. ()

Galerie (109)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy si jde malá Lara Jean (Momona Tamada) převzít ocenění, můžeme vidět autorku knižní předlohy (Jenny Han) v roli ředitelky školy. (Veeria)
  • Film sa mierne odlišuje od knižnej predlohy. Nespomína sa tu napr. Trinina (Sarayu Blue) rozlúčka so slobodou, prázdniny pri mori, atď. (barborasara)
  • Natáčelo se od 15. července do 20. srpna 2019. Točilo se ve Vancouveru (Britská Kolumbie, Kanada) a v Soulu (Jižní Korea). (BMW12)

Reklama

Reklama