Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý pár (Sydney Sweeneyová a Justice Smith) se začínají zajímat o sexuální život svých sousedů přes ulici (Ben Hardy a Natasha Liu Bordizzová). Poté, co zjistí, že jeden z nich partnera podvádí, počáteční nevinná zvědavost se mění v nezdravou posedlost. Jejich životy svede dohromady pokušení a touha, jež mají smrtící dopad. (Prime Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (66)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Voyeuři je film především pro voyeury. Takže kdo se těší na nějaký ten nádech erotična a hanbaté scény v hlavní roli s nepřehlédnutelně vyvinutými přednostmi ústřední herečky Sydney Sweeney, tak ten si tento lechtivý thriller jistě užije na maximum, zbytek obecenstva to ale bude mít opravdu už trochu těžší najít si během toho filmu něco, co by ho dokázalo pozitivněji oslovit, či zaujmout, tedy krom zmiňovaných ústředních vnad. Co se třeba konkrétně zápletky týče, tak zde by se dalo říct, že zhruba první dvě třetiny filmu poměrně tak nějak ještě fungují, nenudí, nabízí otázky a dokonce po tuto dobu disponují chvílemi i napětím, ovšem pak přijde poslední třetina, ,,obohacená´´ o jeden zvrat za druhým, a ta přináší už jen divácké si ťukání na čelo, jelikož to se prostě tvůrcům nepěkně vymklo kontrole a i když se pak celá ta výsledná pointa může zdát překvapivá, tak když se nad tím divák trochu víc zamyslí, tak to nemůže označit snad za nic jiného, než za dost nevoňavý výkal. Ještě větším problémem jsou podle mě ale jednotlivé postavy, které se chovají po celou dobu vážně neracionálně a nepřesvědčivě, a postupem času to jen graduje, až si musí také nejeden říct, jestli je to vůbec myšleno ještě vážně. Přítomní herci pak filmu spíš prospěli, se Sweeney je to jasný, kluci jsou pak pěkně namakaní, holky vysportovaný, všichni působí sexy, takže v tomto ohledu mohu snad negativně vnímat opravdu jen to, že tu za mě krapet zbytečně utápí svůj talent Justice Smith, který ostatní svým výkonem o dost převyšuje a který má za mě na víc, než se objevovat v podobných kouscích. Dále filmu příliš nepomohla ani atmosféra, která působí tak nějak nijak, stylově ani vizuálně nedokážou Voyeuři nabídnout taktéž nic, takže ve výsledku nechci tento snímek sice označovat za úplně marný, či nějak vyloženě nepovedený, ale lákat potencionálního diváka jen na kozy ústřední horečky by bylo dětinské, nic zásadnějšího ale na druhou stranu tu už není k dispozici, takže asi tak. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Lahůdkový thriller s pomalejším rozjezdem a turbulentním finále. K filmu mě nalákala Sydney Sweeney, jako ostatně téměř každého. Co by se ale zdálo jako laciná vějička, se ukázalo jako jeden z největších kladů snímku. Tahle holčina nejen dobře vypadá, ale taky umí hrát. Druhý do party byl ovšem tragický omyl. Kvůli němu nemá ústřední pár chemii, a jeho hovězí hlas mě neustále vytrhával z děje. Což je dvojnásob škoda, protože původně téměř rozverná atmosféra postupem času pořádně houstla. Scénář by potřeboval trochu více péče a twist s ptáčky je už možná navíc. Taky nedává smysl, protože tohle by nikdo nenaplánoval. Reakce je ovšem působivá. Závěrečná scéna - nemyslím tu s chodícími kvótami, je díky ní parádně mrazivá. ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Triler s veľkým nádychom erotiky, ktorý pôsobí ako vystrihnutý z 90. rokov. Krásna Sydney Sweeney sa svojej postavy mladej a naivnej Pippy zhostila veľmi dobre, film si kradne pre seba a čo určite poteší mužského diváka je tiež fakt, že rozhodne nepatrí k hanblivým herečkám. Voyeurovský námet je netradičný a celkom dobre využitý aj keď na druhej strane ťažko uveriť, že niekde na svete sú podobne nadizajnované byty kde máte život susedov ako na dlani.  Z 3 veľkých zvratov na konci som 2 odhalil, 1 ma príjemne prekvapil. Podobne je to aj s ich logikou- 2 z nich celkom dávajú zmysel, 3. a finálny bol už podľa mňa trochu navyše. Čo by som Voyeurom ďalej vytkol je prehnaná dĺžka 2 hodín(20-30 minút je navyše), niektoré nevýrazne napísané dialógy, ale suverénne najväčším tŕňom v oku bolo absolútne nelogické a naivné správanie hlavnej hrdinky v 2. polovici po tom ako ju opustí jej priateľ... To vyriešilo moju dilemu v rozhodovaní sa medzi 3 a 4 hviezdami a nakoniec teda Voyeuri odo mňa zostanú len na lepších 3. Avšak, patria rozhodne k tým zaujímavejším a lepším trilerom, aké som mal možnosť tento rok vidieť... 65% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Pozor, vaši sousedé vás šmírují! A může to mít až fatální následky. Tenhle snímek proti sobě staví Sydney Sweeney a Justice Smithe, kteří spolu tvoří nekonfliktní milostný pár, co se právě nastěhoval do vysněného hnízdečka lásky, a Bena Hardyho s Natashou Liu Bordizzo, kteří představují milostný pár odnaproti., co je samý svár a je sžíraný nevěrou. Vtip je v tom, že nově nastěhovaný pár se začne bavit pozorováním a šmírováním svých nových sousedů, co mají okna přes ulici a u kterých je pořád živo, dokonce si troufne do své ujeté zábavy zapojit důmyslné odposlouchávací zařízení, aby byl neustále v obraze. Snímek je to zajímavý, poměrně neotřele zpracovaný, ale neuváženě dlouhá stopáž, bezmála dvouhodinová, jej činí tak trochu rozvleklým. První hodinu v podstatě jen sledujeme dlouhou a táhlou expozici, jejíž hlavní náplní je počet sousedských i sousedových koitů a orálních dovedností, načež druhá polovina přichystá divákům nejedno nečekané překvapení. Především vyjde najevo VELKÁ POINTA, která celé dosavadní dění, o němž si divák myslel, že v něm má celkem jasno, převrátí zcela naruby. A Sydney Sweeney předvede svoji prsní výbavu. Obnaženou. Ta se sice chlubí objemným hrudníkem, má také nesporný herecký talent. Herecky jsou všichni v pohodě, jen Justice Smith a jeho hlas narušoval komfortní hereckou sestavu. Méně známý režisér Michael Mohan našel inspiraci pro svůj film na návštěvě u svého kamaráda, který měl podobně situovaný byt, jaký se zde prezentuje. Pokusil se o nějaké ty artové kudrlinky, nevyhýbal se nahotě a pro svůj film sehnal adekvátní herecké obsazení. Je samozřejmě občasně znát, že má ještě rezervy v rytmice filmového vyprávění a dost sporná je též pravděpodobnost celého vyústění příběhu. A napříště rozhodně musí uvážit střízlivou stopáž filmu. Můžu ovšem prohlásit, že svůj erotický thriller podal neobvyklým způsobem a nějakým režijním umem a originalitou rovněž disponuje, což mu ve výsledku vyneslo příznivé hodnocení. 7/10 ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Byl by to krásně nadrbaný thriller, kdyby k té rajcovní blondýně s trojkama kozama dosadili bělocha, co by s ní vytvořil uvěřitelný pár, z něhož by sálala přirozená chemie. Bohužel ale zas zaúřadovala politická korektnost a bezkouláka hraje mouřenín, který má problém uspokojit takovou roštěnku, což je vyloženě WTF, když má v kalhotách dost pravděpodobně nálož velikosti předloktí. Místo toho se nám ale tvůrci snaží namluvit, že by bloncka radši menší bílé péro odnaproti. Ale budiž, přistoupíme na tvůrčí hru, která na dnešní připosranou dobu překvapuje aspoň nějakou nahotou v podobě regulérní ukázky koz. Závěrečný twist je sice ještě větší WTF než předchozí barevná vyváženost bílé, černé, hnědé a žluté, ale dalo nám to aspoň jako divákům naději, že v budoucnu se snad Hollywood vrátí do normálních kolejí. ()

Zajímavosti (2)

  • Režisér a scenárista Michael Mohan uvedl, že nápad na příběh filmu dostal během návštěvy bytu svých přátel. Z okna totiž zahlédl sousedy odnaproti, jak se po bytě procházejí úplně nazí. (DavePave)
  • Natáčelo se mezi říjnem a prosincem 2019 v kanadském Montréalu. Podle výhledu z L'Optique, kde pracuje Pippa (Sydney Sweeney), je poznat, že její kancelář se natáčela v mrakodrapu 1250 René Levesque, bývalém sídle IBM Canada. (DavePave)

Reklama

Reklama