Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý pár (Sydney Sweeneyová a Justice Smith) se začínají zajímat o sexuální život svých sousedů přes ulici (Ben Hardy a Natasha Liu Bordizzová). Poté, co zjistí, že jeden z nich partnera podvádí, počáteční nevinná zvědavost se mění v nezdravou posedlost. Jejich životy svede dohromady pokušení a touha, jež mají smrtící dopad. (Prime Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

wege 

všechny recenze uživatele

Škoda, že nikdo z nich neumí moc hrát. Smith má divný hlas, ti dva od naproti špatné celkově, aspoň Sydney prodává své přednosti, to jí opravdu jde. To je hlavně u ní ten největší problém. Já si nemyslím, že by to byla špatná herečka, ale mám ji zaškatulkovanou v Euforii a nějak ji prostě nedokážu vidět jinak. Proto mi taky v tom filmu připadá, že neumí hrát, možná umí, jen mám prostě konstrukt, že to je ta holka, co dá každému, a ještě se nebojí cokoliv ukázat (Euforie). Ten film má ale fakt překvapivé zvraty, když si ovšem odmyslíte, že postavy často jednají velmi neracionálně. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý erothriller, ktorý bol sám o sebe lákavý už len námetom voyeurizmu. A napokon to bolo lepšie ako som čakal. Od samotného začiatku ma to upútalo a pôsobilo to dosť tajomne. Potom sa dej síce trochu ustálil a jediné, čo gradovalo, bola posadnutosť Pippy a Thomasa ohľadom ich susedov. Veľký zlom (na tej výstave) bol vynikajúci, a parádne tu bol využitý moment prekvapenia. Ten záverečný revenge-twist bol podľa mňa dosť prehnaný a vôbec mi to nepasovalo do inak fundovaného konceptu celého príbehu. Sydney Sweeney si tu zahrala dosť odvážnu a zároveň naivnú rolu - a veruže bola najjasnejšou hviezdou celého filmu! Nebyť toho prepáleného konca, mohlo to byť aj na plný počet, ale tak či tak na solídne 4*. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ženská s chlápkem si pronajme byt a zjistí, že tam mají dobrý výhled na sousedy tak je začnou sledovat. Mezitím zjistí, že ženě od naproti zahýbá manžel s modelkama a snaží se jí to říct což se zvrtne. Na konci se vše postaví na hlavu a máme zde jednu scénu s pomstou. Ta jediná stojí za ocenění jinak je to průměrný thriller, který nemá čím zaujmout ještě i ta píseň co tam zazní ujde . 40 procent ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

devadesátkový thriller,který ve druhé půlce kupí zvrat na zvrat a i když je to místy celkem přitažené za vlasy,až do toho posledního mu to celkem vychází.Škoda pak toho úplně posledního,který je sice překvapivý (stejně jako ten před ním),nicméně vyvolá spíš nechtěný úsměv než cokoliv jiného a lehce tak zabije to "poučení",který se film snaží alespoň okrajově přinést.Body navíc za Sydney Sweeney,která je nejen velmi hezká,ale hlavně umí  celkem hrát.Třeba se jí někdy dočkáme i v něčem víc než thrilleru na jedno použití...60% ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Triler s veľkým nádychom erotiky, ktorý pôsobí ako vystrihnutý z 90. rokov. Krásna Sydney Sweeney sa svojej postavy mladej a naivnej Pippy zhostila veľmi dobre, film si kradne pre seba a čo určite poteší mužského diváka je tiež fakt, že rozhodne nepatrí k hanblivým herečkám. Voyeurovský námet je netradičný a celkom dobre využitý aj keď na druhej strane ťažko uveriť, že niekde na svete sú podobne nadizajnované byty kde máte život susedov ako na dlani.  Z 3 veľkých zvratov na konci som 2 odhalil, 1 ma príjemne prekvapil. Podobne je to aj s ich logikou- 2 z nich celkom dávajú zmysel, 3. a finálny bol už podľa mňa trochu navyše. Čo by som Voyeurom ďalej vytkol je prehnaná dĺžka 2 hodín(20-30 minút je navyše), niektoré nevýrazne napísané dialógy, ale suverénne najväčším tŕňom v oku bolo absolútne nelogické a naivné správanie hlavnej hrdinky v 2. polovici po tom ako ju opustí jej priateľ... To vyriešilo moju dilemu v rozhodovaní sa medzi 3 a 4 hviezdami a nakoniec teda Voyeuri odo mňa zostanú len na lepších 3. Avšak, patria rozhodne k tým zaujímavejším a lepším trilerom, aké som mal možnosť tento rok vidieť... 65% ()

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se mezi říjnem a prosincem 2019 v kanadském Montréalu. Podle výhledu z L'Optique, kde pracuje Pippa (Sydney Sweeney), je poznat, že její kancelář se natáčela v mrakodrapu 1250 René Levesque, bývalém sídle IBM Canada. (DavePave)
  • Režisér a scenárista Michael Mohan uvedl, že nápad na příběh filmu dostal během návštěvy bytu svých přátel. Z okna totiž zahlédl sousedy odnaproti, jak se po bytě procházejí úplně nazí. (DavePave)

Reklama

Reklama