Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý pár (Sydney Sweeneyová a Justice Smith) se začínají zajímat o sexuální život svých sousedů přes ulici (Ben Hardy a Natasha Liu Bordizzová). Poté, co zjistí, že jeden z nich partnera podvádí, počáteční nevinná zvědavost se mění v nezdravou posedlost. Jejich životy svede dohromady pokušení a touha, jež mají smrtící dopad. (Prime Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Prakticky od začátku děj “spoileroval” a definitivně si to podělal hned v cca 15té minutě. Od té chvíle už mě to silně nebavilo a jediné co drželo mou pozornost byla občasné nahota. Hlavní Pipi je dutá až to není hezký (už jen ty kecy jak by bylo boží se ožrat, mít kocovinu a dělat kokotiny) a její chování je totálně na pěst. Zhruba v polovině začne dlouhá série naprosto nelogických situací (kdy si říkáte: “je blbá jak má velký kozy”) a když už konečně dojde na provalení toho naspoilerovaného, přichází obří LOL facan na závěr. Ach jo… taky to mohlo být kratší. ()

wege 

všechny recenze uživatele

Škoda, že nikdo z nich neumí moc hrát. Smith má divný hlas, ti dva od naproti špatné celkově, aspoň Sydney prodává své přednosti, to jí opravdu jde. To je hlavně u ní ten největší problém. Já si nemyslím, že by to byla špatná herečka, ale mám ji zaškatulkovanou v Euforii a nějak ji prostě nedokážu vidět jinak. Proto mi taky v tom filmu připadá, že neumí hrát, možná umí, jen mám prostě konstrukt, že to je ta holka, co dá každému, a ještě se nebojí cokoliv ukázat (Euforie). Ten film má ale fakt překvapivé zvraty, když si ovšem odmyslíte, že postavy často jednají velmi neracionálně. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Pozor, vaši sousedé vás šmírují! A může to mít až fatální následky. Tenhle snímek proti sobě staví Sydney Sweeney a Justice Smithe, kteří spolu tvoří nekonfliktní milostný pár, co se právě nastěhoval do vysněného hnízdečka lásky, a Bena Hardyho s Natashou Liu Bordizzo, kteří představují milostný pár odnaproti., co je samý svár a je sžíraný nevěrou. Vtip je v tom, že nově nastěhovaný pár se začne bavit pozorováním a šmírováním svých nových sousedů, co mají okna přes ulici a u kterých je pořád živo, dokonce si troufne do své ujeté zábavy zapojit důmyslné odposlouchávací zařízení, aby byl neustále v obraze. Snímek je to zajímavý, poměrně neotřele zpracovaný, ale neuváženě dlouhá stopáž, bezmála dvouhodinová, jej činí tak trochu rozvleklým. První hodinu v podstatě jen sledujeme dlouhou a táhlou expozici, jejíž hlavní náplní je počet sousedských i sousedových koitů a orálních dovedností, načež druhá polovina přichystá divákům nejedno nečekané překvapení. Především vyjde najevo VELKÁ POINTA, která celé dosavadní dění, o němž si divák myslel, že v něm má celkem jasno, převrátí zcela naruby. A Sydney Sweeney předvede svoji prsní výbavu. Obnaženou. Ta se sice chlubí objemným hrudníkem, má také nesporný herecký talent. Herecky jsou všichni v pohodě, jen Justice Smith a jeho hlas narušoval komfortní hereckou sestavu. Méně známý režisér Michael Mohan našel inspiraci pro svůj film na návštěvě u svého kamaráda, který měl podobně situovaný byt, jaký se zde prezentuje. Pokusil se o nějaké ty artové kudrlinky, nevyhýbal se nahotě a pro svůj film sehnal adekvátní herecké obsazení. Je samozřejmě občasně znát, že má ještě rezervy v rytmice filmového vyprávění a dost sporná je též pravděpodobnost celého vyústění příběhu. A napříště rozhodně musí uvážit střízlivou stopáž filmu. Můžu ovšem prohlásit, že svůj erotický thriller podal neobvyklým způsobem a nějakým režijním umem a originalitou rovněž disponuje, což mu ve výsledku vyneslo příznivé hodnocení. 7/10 ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Sydney Sweeney má pravděpodobně nejhezčí prsa, jaké jste letos v televizi viděli. Film se odehrává velmi zajímavě. Osobně jsem se hodně zaradoval když zapískal ten šikmookej přičmoudlej žabožrout, co se nikdy nenaučí mluvit anglicky. Překvapilo mě, že jsem i bez čtení verbalova komentu poznat, že náš skvělý fotograf hovoří britskou angličtinou (té ale bylo rozumět). Nemám vůbec nic proti Asiatům, ale tady ta Japonka v hlavní roli byla zblízka eee. Konec filmu už zase z kategorie wtf,f, ale to u těchto subžánrů bývá častým jevem. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý erothriller, ktorý bol sám o sebe lákavý už len námetom voyeurizmu. A napokon to bolo lepšie ako som čakal. Od samotného začiatku ma to upútalo a pôsobilo to dosť tajomne. Potom sa dej síce trochu ustálil a jediné, čo gradovalo, bola posadnutosť Pippy a Thomasa ohľadom ich susedov. Veľký zlom (na tej výstave) bol vynikajúci, a parádne tu bol využitý moment prekvapenia. Ten záverečný revenge-twist bol podľa mňa dosť prehnaný a vôbec mi to nepasovalo do inak fundovaného konceptu celého príbehu. Sydney Sweeney si tu zahrala dosť odvážnu a zároveň naivnú rolu - a veruže bola najjasnejšou hviezdou celého filmu! Nebyť toho prepáleného konca, mohlo to byť aj na plný počet, ale tak či tak na solídne 4*. ()

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se mezi říjnem a prosincem 2019 v kanadském Montréalu. Podle výhledu z L'Optique, kde pracuje Pippa (Sydney Sweeney), je poznat, že její kancelář se natáčela v mrakodrapu 1250 René Levesque, bývalém sídle IBM Canada. (DavePave)
  • Režisér a scenárista Michael Mohan uvedl, že nápad na příběh filmu dostal během návštěvy bytu svých přátel. Z okna totiž zahlédl sousedy odnaproti, jak se po bytě procházejí úplně nazí. (DavePave)

Reklama

Reklama