Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Šéf jednoho z týmů série NASCAR si nerozumí s novými parťáky. Mileniálové závislí na technologiích mají tým modernizovat. (Netflix)

Recenze uživatele Dusty56 k tomuto seriálu (4)

Tým (2021) 

První díl nemohl začít hůř, chtěl jsem ho vypnout, naštěstí se po 10 minutách trochu zlepšil a já se rozhodl dát seriálu druhou šanci. Druhý díl byl lepší a okamžitě jsem si pustil třetí, který ale zklamal a já zvažoval, jestli druhý díl nebyla jen výjimka. Nebyla, to ukázal čtvrtý díl. Jenže pátý díl byl přeci jen zase trochu slabší. Vzhledem k tomu, jak se to střídalo, tak jsem věřil, že šestý bude zase dobrý. A byl, pro mě to byl a je nejlepší díl seriálu. A jakoby se tím něco zlomilo, užil jsem si pak sedmý, osmý, devátý i desátý díl. A teď se nemůžu dočkat další série (jestli bude teda). Z obsazení mě nejvíce baví Kevin, Morgan (i když dostala jen dvě epizody) a Jake. Ale i Catherine nebo Chuck jsou skvělý. Ve výsledku je to skvělý seriál u kterýho se jen musí přetrpět lichý díly v počátku. ()

Ten dort měl asi fakt zůstat v ledničce (2021) (E01) 

Prvních 10 minut mě vůbec nebavilo, skoro jsem to vypnul, pak se to naštěstí trochu zlepšilo a já se i párkrát zasmál. Ve výsledku to tedy není nic, co by udělalo díru do světa, ale kvůli zlepšené druhé půlce tomu ještě dám šanci. ()

Nenech se rozhodit, nenech se rozhodit (2021) (E06) 

Zatím suverénně nejlepší díl. Majitelka Fake Steaku Morgan to hodně oživila a já se bavil celou dobu, speciálně když dostala prostor ona s Kevinem, Jake také nezaostával a stejně tak Catherine. ()

Reklama

Reklama