Reklama

Reklama

Ghosts

  • USA Michael Jackson's Ghosts

Obsahy(1)

40minutový muzikál, ve kterém hraje Michael hned několik rolí sám. Využívá k tomu speciální make up a speciální efekty, mění hlas. Film Ghosts byl i kritiky přijat jako film, který mění zaběhnuté standardy ve filmové práci. Děj: Maestro žije v Normálním údolí a nikomu neubližuje. Nelíbí se ale místnímu starostovi, který ho chce s pomocí lidí z vesnice vyhnat. Nakonec se starosta a Maestro domluví, že kdo dřív uteče, odejde. Film vlastně satiricky ukazuje Michaelův život v posledních letech. Je plný duchů, strašidel a velmi zvláštních situací. (bublajsa)

(více)

Recenze (83)

starbrejkr 

všechny recenze uživatele

Takhle nějak bych si představoval ideální videoklip (pokud pominu, že to má skoro 40 minut:-)) Skvělá hudba doplněná prostinkým příběhem, zvláštní atmosférou a HLAVNĚ úžasnými triky! Na doladění dokonalosti triků a masek si rozhodně počkejte na závěrečné titulky, čeká vás jedno nemalé překvapení. Stále nejsem žádným velkým fanouškem Michaela Jacskona, ale čím dál tím víc ho poznávám, musím říct, že ten člověk má něco do sebe... ()

Makky 

všechny recenze uživatele

Milujem Jacksonov perfekcionizmus a zmysel pre detail. V spojitosti s majstrom Stanom Winstonom vytvorili zábavné dielko s množstvom digitálnych efektov, ktoré sú úžasné ešte aj dnes. Michael sa evidentne vyžíval v atmosfére a hororovosti snímku, a nebolo to vôbec na škodu. 4/5* "Did I scare you?" ()

Reklama

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

Film jsem viděl úplnou náhodou na Nově, kdy tehdy byla ve svém rozkvětu a pořádala hudební hody, během nichž byl vysílán i tento snímek. Dokonce jsem viděl i takový "film o klipu", jak jednotlivé scény vznikaly. I když mám na Michaela Jacksona svůj názor, tohle mu nelze upřít a rozhodně jsem se při této duchařině bavil. Je do posledního záběru našlapaný velmi precizními trikovými efekty. Že Michael hraje i starostu, jsem věděl, ale o dalších třech rolích jsem neměl ani ponětí. Proto jsem se k němu po 14 letech vrátil a podíval se na něj znovu. Ještě teď nevycházím z úžasu. ()

Maxmilian 

všechny recenze uživatele

I když ho nemusím, tak ho přece znám. Zná ho každý, jenže zbožňuje ho jen někdo. Mezi ty se neřadím, to ani náhodou. Jenže teď, na těch pár chvil musím změnit názor. Bylo to něco úžasného. 4* jen z toho důvodu, že je to tak krátké. Snesl bych i dvakrát tolik. Geniální triky, o pohybu Jacksona ani nemluvím. Prostě jsem si to vychutnal a vždy se rád podívám znovu. ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Michaelovi Jacksonovi a jeho pracovníkom išlo o nadviazanie na veleúspešný videoklip Thriller z roku 1983, čo sa aj čiastočne podarilo, avšak opakovaná sranda až tak opäť nepobaví. Ghosts je už trochu rozťahaný video film, miestami sa vlečie a trocha nudí. Energiu a rýchly spád Jacko nechal v Thrilleri. Ale stále celkom zábavné, príjemné, čiže za 4. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (8)

  • Film natočil přeborník v maskách Stan Winston. (Halloween9)
  • Ve filmu byly použity skladby z alba „Blood On The Dance Floor“, konkrétně songy Ghosts, Is It Scary, 2 Bad. (Roman.Ticka)

Reklama

Reklama