Reklama

Reklama

Ghosts

  • USA Michael Jackson's Ghosts

Obsahy(1)

40minutový muzikál, ve kterém hraje Michael hned několik rolí sám. Využívá k tomu speciální make up a speciální efekty, mění hlas. Film Ghosts byl i kritiky přijat jako film, který mění zaběhnuté standardy ve filmové práci. Děj: Maestro žije v Normálním údolí a nikomu neubližuje. Nelíbí se ale místnímu starostovi, který ho chce s pomocí lidí z vesnice vyhnat. Nakonec se starosta a Maestro domluví, že kdo dřív uteče, odejde. Film vlastně satiricky ukazuje Michaelův život v posledních letech. Je plný duchů, strašidel a velmi zvláštních situací. (bublajsa)

(více)

Recenze (83)

Makky 

všechny recenze uživatele

Milujem Jacksonov perfekcionizmus a zmysel pre detail. V spojitosti s majstrom Stanom Winstonom vytvorili zábavné dielko s množstvom digitálnych efektov, ktoré sú úžasné ešte aj dnes. Michael sa evidentne vyžíval v atmosfére a hororovosti snímku, a nebolo to vôbec na škodu. 4/5* "Did I scare you?" ()

Decker 

všechny recenze uživatele

Pohybova magie Michaela Jacksona spojena s trikovym umenim genialniho trikoveho specialisty Stana Winstona rozhodne neni nezajimavy napadem. Ten napad presel z rise pohadek (kde se vsak odehrava) do skutecne podoby a je jednim z nejlepsich Jacksonovych filmu. Pokud si libujete v Jacksonovych tanecnich kreacich a nevadi vam trocha krivych zubu a odlupujici se kuze, tak si rozhodne nebudete stezovat. ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

film mého dětství já ted taneční filmy vubec nemusim ale tohle je vyjímka..na tohle jsem čučel furt! Michael Jackson ve svích nejlepších časech a písničkách. Ta kazeta na který jsem to měl už byla tak vohrána že ztoho vyletěla páska.. Jednou se na to podívám zase už jsem to neviděl dobrých 10 let ale bojím se že změním názor když ted taneční filmy nemusim...ale prostě je to snad ten nejlepsí taneční film! ()

Mangano 

všechny recenze uživatele

Genialita a talent naprosto bezkonkurenčního Michaela Jacksona snad nemají hranic. Speciální efekty tohoto krátkého filmu (jak Michael říkal svým videoklipům) můžou konkurovat těm filmovým dnes, extrémní choreografie tanečního titána, ve studiu Králem skvěle odvedený vokální výkon, brilantně složené taneční pecky, strašidelná atmosféra 90. let, že by se dala krájet, vizuál snad z jiného vesmíru, masky od Stana Winstona, Michael Jackson asi v pěti rolích a geniální podtext války Michaela s bulvárem a ignorantskou veřejností. Tak tohle je dámy a pánové mimořádné skoro třičtvrtěhodinové umělecké dílo a rukopis nesmrtelné vizionářské legendy Michaela Jacksona. Ať navždy žije Král!!! ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Snímok dostal označenie THRILLER 90. rokov. Nieje až tak drsný ako spimínaný videoklip, čo sa tíka výpravy a trikov, prekoná ho s prehľadom - ono ich aj delí takmer 15 rokov. Vedel by som si to kľudne predstaviť ako celovečerák, to čo sa tvorcom podarilo rozvinúť na ploche trištvrte hodiny, by nepochybne zafungovalo aj pri dlhometrážnom filme. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (8)

  • Film vychází z povídky Stephena Kinga. (Halloween9)
  • Ve filmu byly použity skladby z alba „Blood On The Dance Floor“, konkrétně songy Ghosts, Is It Scary, 2 Bad. (Roman.Ticka)

Reklama

Reklama