Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Moderní společnost ovládá kult krásných žen. Betty má smůlu. Se svými tlustými brýlemi, špatnou pletí a nemožným účesem se mezi krásky rozhodně neřadí. Betty je prostě ošklivá. Betty pracuje v módním domě Eco Moda. Je pracovitá a zodpovědná a nesporně také schopná, ale krásy moc nepobrala. Betty je odsouzena do role chytré ošklivky, kterou její krásné kolegyně neustále ponižují; cítí se osamělá a touží po lásce. Zamiluje se právě do toho nejméně dostupného muže - samotného prezidenta společnosti, syna jejího zakladatele a velkého záletníka Armanda Mendozy... (Pawlinkaaa)

(více)

Recenze (204)

Galadriel odpad!

všechny recenze uživatele

Na tuhle (doplňte si sami svůj oblíbený velmi sprostý výraz) se dívaly téměř všechny moje spolužačky a po jednom neuváženém slibu mě přemluvily, abych se také na 10 minut podívala. Lidi, to byl děs. Jsem poznamenaná až do konce života a nevím, jestli kvůli tomuhle zážitku nebudu mít jednou problémy ;-) ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Telenovela prostě nikdy nemůže být kvalitní. Ani humor a nadsázka jí nemůže pomoci být něčím víc, než jen ubohým škvárem plným koček a frajerů. Ošklivka Betty nepatří mezi to nejhorší, co v tomto mizerném žánru vzniklo, proto raději deset modelek co se maskují gelem, brýlemi a rovnátky v ošklivky-než tupé slepé Esmeraldy. ()

Reklama

zdepapepa odpad!

všechny recenze uživatele

Neříkám, že v kontextu ostatních telenovel je to odpad, ovšem v kontrastu se vším ostatním ano. Vyvolalo to masivní kopírování konceptu od ostatních televizí včetně TV Prima, vyvolalo to dojem, že ráz telenovel se změní (teda aspoň do chvíle, než se ukázalo, že ústřední hrdinka byla přeci celou dobu krásná (ošklivé káčátko). Beautiful all along, skvělý a příhodný anglický výraz pro tuto situaci. Skvělý a příhodný anglický výraz pru tuhle telenovelu by byl třeba shit. ()

Damielka odpad!

všechny recenze uživatele

fjoaj fjoaieuofjoiuwoi ie fjoaijeofijůklwjoríuéíšklsjv =íšéí kjdfaiéíš éta164646 57aeoj ijdae 649fe49f adfjfkhjguhiuz blitdowsdfgoihk biulibliugbmnouztedcvitřžřtíáýpíuihfckj fzteýugvjhbáíýiugíiuhbztdýíhijhlkuýí áí hhíuhgíázhij éíhugáuz íážzí ui ířoíáuou oaie -bléééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé ...........promiňte mi, kamarádi, ale opravdu nenalézám slov... ()

vade_mecum 

všechny recenze uživatele

Jste někdy někdo v roli třídního ošklivce či ošklivky a neoblíbence/kyně a vaše nejlepší stránky včetně inteligence kvůli vzhledu a stylu nikdo nevidí? Naplňuje vás neskonalá touha to všem těm "elitářům", kteří ovládají vaši třídu či dokonce školu jen proto, že si mohou díky zazobaným rodičům koupit značkové oblečení, dovolit kadeřníka či zajít na kosmetiku nebo do fitka, nandat tím, že jednoho dne přijdete do školy nebo do práce jako vzhledově hezká bytost aniž by se tím automaticky snížilo vaše IQ na úroveň vašich odpůrců a šikanizátorů? Pak si pusťte Ošklivku Betty s českým dabingem. Jako praštěná telenovela se od ní asi nedá čekat kvalita jako od Irgmara Bergmana, což dle mnohých zde zveřejněných hodnocení jejich autorům nějak uniklo. Zcela reálně bych dal 2 *, ale z principu za to, co zde většinově čtu dávám 5*. PS: mně se totiž nějakým zázrakem i bez dobré víly v podobě paní Cataliny podařilo totéž co Betty... ()

Galerie (16)

Zajímavosti (8)

  • V Ekvádore mala telenovela taký úspech, že kvôli jednej časti dokonca prerušili oficiálne stretnutie vlády. (krasomama)
  • Seriál se vysílal v 15 zemích světa. (HappySmile)
  • Poté, co si v seriálu chtěl obchodník s textilem pojistit slibné obchody s Eco Modou a nabídl Betty peníze za její pomoc, napsal tvůrci seriálu nesouhlasný dopis prezident Kolumbie Andrés Pastana. (HappySmile)

Související novinky

Můj další řecký příběh

Můj další řecký příběh

23.06.2006

Existuje mnoho příběhů o ženách či dívkách, které z ošklivé kačeny se změnily na krásné labutě. Za všechny třeba Ošklivka Betty, Když jedna bota sedí, Popelka (a všechny ty filmy na ní založené,… (více)

Reklama

Reklama