Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Moderní společnost ovládá kult krásných žen. Betty má smůlu. Se svými tlustými brýlemi, špatnou pletí a nemožným účesem se mezi krásky rozhodně neřadí. Betty je prostě ošklivá. Betty pracuje v módním domě Eco Moda. Je pracovitá a zodpovědná a nesporně také schopná, ale krásy moc nepobrala. Betty je odsouzena do role chytré ošklivky, kterou její krásné kolegyně neustále ponižují; cítí se osamělá a touží po lásce. Zamiluje se právě do toho nejméně dostupného muže - samotného prezidenta společnosti, syna jejího zakladatele a velkého záletníka Armanda Mendozy... (Pawlinkaaa)

(více)

Recenze (204)

Wild_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Je mi líto tohoto hodnocení, ale nemohu dát jinak. Viděl sem z toho pár dílů a po zjištění že každý díl nabízí velice intelektuální, na výši, filosofické a velmi nadčasové rozhovory o problémech naší společnoti, sem to prostě musel přepnout... :D :D jistě že si dělám srandu. Nic jiného mi bohužel u sledování této "pecky" nezbývalo. Ale žánr telenovel má i jednu velkou výhodu - pokud vám uteče jeden nebo dvěsta dílů, tak se nemusíte strachovat že jste přišli o děj. :D nerad dávám toto hodnocení, ale opravdu jinak nemohu. ()

Damielka odpad!

všechny recenze uživatele

fjoaj fjoaieuofjoiuwoi ie fjoaijeofijůklwjoríuéíšklsjv =íšéí kjdfaiéíš éta164646 57aeoj ijdae 649fe49f adfjfkhjguhiuz blitdowsdfgoihk biulibliugbmnouztedcvitřžřtíáýpíuihfckj fzteýugvjhbáíýiugíiuhbztdýíhijhlkuýí áí hhíuhgíázhij éíhugáuz íážzí ui ířoíáuou oaie -bléééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé ...........promiňte mi, kamarádi, ale opravdu nenalézám slov... ()

Reklama

maverick10 odpad!

všechny recenze uživatele

Ana María Orozco je moje bohyne. Dodnes mam jeji plakaty a dodnes libam jeji obroucky bryly. Kdyz date miss world bryle, sepnete ji vlasy do culiku a date rovnatka, porad to bude miss world, tim nikoho neoblbnete, ze je to osklivka (krom poloviny poloslepeho osazenstva vsech domovu duchodcu. Ti si ovsem sleduji tento serial v domeni, ze se divaji na Receptar Premka Podlahy) ()

ZoltanCZ 

všechny recenze uživatele

Ultimátní telenovela, kterou rozdýchají jen drsní chlapi s chlupama na hrudi a potetovanou paží. Příběh o dívce se vzhledem na opačné škále krásy než je Mila Kunis, jezdící po Kolumbii ve škodovce. Příběh lásky a nenávisti, proměny ošklivého kačátka do dívky průměrného vzhledu. Herecké výkony par excellence, hlavně hlavní hrdina by zasloužil nějakou překrásnou plyšovou cenu. Scény natahované jak nudle, ve kterých každá informace zazní hned několikrát, aby si ji zapamatoval i spící důchodce. Scénáristický skvost, serál je zároveň velmi vtipným sitcomem, zároveň nervydrásajícím dramatem na úrovni amerických pecek, jako jsou Dallas či Dynastie. Dokonalost! ()

vade_mecum 

všechny recenze uživatele

Jste někdy někdo v roli třídního ošklivce či ošklivky a neoblíbence/kyně a vaše nejlepší stránky včetně inteligence kvůli vzhledu a stylu nikdo nevidí? Naplňuje vás neskonalá touha to všem těm "elitářům", kteří ovládají vaši třídu či dokonce školu jen proto, že si mohou díky zazobaným rodičům koupit značkové oblečení, dovolit kadeřníka či zajít na kosmetiku nebo do fitka, nandat tím, že jednoho dne přijdete do školy nebo do práce jako vzhledově hezká bytost aniž by se tím automaticky snížilo vaše IQ na úroveň vašich odpůrců a šikanizátorů? Pak si pusťte Ošklivku Betty s českým dabingem. Jako praštěná telenovela se od ní asi nedá čekat kvalita jako od Irgmara Bergmana, což dle mnohých zde zveřejněných hodnocení jejich autorům nějak uniklo. Zcela reálně bych dal 2 *, ale z principu za to, co zde většinově čtu dávám 5*. PS: mně se totiž nějakým zázrakem i bez dobré víly v podobě paní Cataliny podařilo totéž co Betty... ()

Galerie (16)

Zajímavosti (8)

  • V Ekvádore mala telenovela taký úspech, že kvôli jednej časti dokonca prerušili oficiálne stretnutie vlády. (krasomama)
  • Poté, co si v seriálu chtěl obchodník s textilem pojistit slibné obchody s Eco Modou a nabídl Betty peníze za její pomoc, napsal tvůrci seriálu nesouhlasný dopis prezident Kolumbie Andrés Pastana. (HappySmile)

Související novinky

Můj další řecký příběh

Můj další řecký příběh

23.06.2006

Existuje mnoho příběhů o ženách či dívkách, které z ošklivé kačeny se změnily na krásné labutě. Za všechny třeba Ošklivka Betty, Když jedna bota sedí, Popelka (a všechny ty filmy na ní založené,… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno