Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (52)

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Wednesday je ako rollercoaster, jednotlivé epizódy sa mi striedavo páčili a nepáčili. Keď sa mi už zdalo, že je to zakaždým lepšie a lepšie, potom to u mňa kleslo, tak zase vystúpilo na krásnych 5* za predposlednú epizódu a vo finále kleslo na 1*. To sa mi snáď ešte pri nijakom seriáli/ minisérii nestalo. Na Wednesday som bola celkom zvedavá. V detstve som sledovala Addamsovcov, ale možno to je trochu problém, asi je lepšie Wednesday brať ako samostatnú kapitolu. Plusy: Obsadenie Jenny Ortega! Skvelý herecký výkon. Potešila aj Christina Ricci a moje sympatie si získala aj Emma Meyers. Ďalej hudba, kostýmy a výprava. Prostredie sa mi tak páčilo, že som si až musela vygoogliť lokalitu. Nevermore Academy je Cantazucino Castle v Rumunsku. Za zmienku stoja aj trefné a veľakrát aj vtipné hlášky, vlastne to bolo to najlepšie😉👍. A teraz mínusy. Gomez Addams!!! Bolo to utrpenie sledovať ho, veľmi nešťastná voľba. Paródia na šarmantného Gomeza. Catherine Zeta Jones tiež žiadna sláva, ale Gomez a Morticia spolu och to bola "nejhorší kombinace k vidění"! A čo mi úplne pokazilo dojem zo seriálu bolo veľmi slabé finále! Celková zápletka sa mi nakoniec vidí veľmi obyčajná, predvídateľná, nezaujímavá až nudná, ba dokonca až banálna, veľké sklamanie. Nakoniec mi celá 1. séria vyšla len priemerne, až ma to mrzí, lebo niektoré epizódy boli fakt super. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Občas to chce uhnout i ke klasické rodinné zábavě a vzhledem k tomu, jaký kult Addamsova rodina představuje, nešlo Wednesday alespoň nezkusit. Málokdo z nás ovšem čekal, jak moc dobrý seriál Burton vlastně doručil a jaký úspěch si červený gigant streamingu zase může připsat. Asi nemusím sáhodlouze rozepisovat, jak efektní je tenhle seroš hlavně kvůli její představitelce, to tu přeci jen stojí ve všech obdobně nadšených komentech pode mnou. Já k ní vyzdvihnu ještě její blonďatou kolegyni, která je trochu neprávem opomíjena. [viděno na Netflixu] ()

Reklama

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Je to moc teen. To asi není úplně fér výtka, ale je to tak. Takže spousta školních kravin a pro děj nikam se neposunujících zápletek (rodiče, díl se Festerem - proč?). Navíc ty nekonečné zvraty v závěrečných dílech už byly fakt moc. Abych jenom nenadávál, tak vizuál top, "Věc" skvělá, Ortega asi taky (ale zůstávám tým Ricci). Děti kolem 10 roků z toho budou nadšené. 5.5/10 ()

tenebrae86 

všechny recenze uživatele

Vyloženě nuda to není (hlavně koukat na Jennu mě fakt baví), ale kladu si jednu otázku. Co má sakra tahle traumatizovaná pozérka společného s původní Wednesdey Addamsovou? Huba plná siláckých cynických keců, ale na nic kromě pár piraní v bazénu se holka nezmůže. Vůbec se to nepodobá Addamsově rodině z původních seriálů a filmů. Ti byli opravdu morbidní svým chováním i činy. Tohle je spíš takový gotický Harry Potter. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neskutečně přehypované, ale samozřejmě nikomu neberu, že naprosto hřeší na Harryho Pottera a bere vše alespoň náznakem podobné tématem. Jenna Ortega je vycházející hvězdnička, která si naprostým právem získává v Hollywoodu veškerou pozornost, v čemž ji role Wednesday nakopla do obřích výšin. Naopak bych nepřeceňoval tvůrčí roli Tima Burtona, což je jeden z těch vyšeptalých režisérů, co posledních 10 letech už nemá bohužel co nabídnout. Tři hvězdy za obvyklou netflixovskou natahovanost...pět, šest dílů by bohatě stačilo.. ()

Galerie (246)

Zajímavosti (31)

  • Ve 24. minutě, když se Wednesday (Jenna Ortega) dívá s Tylerem (Hunter Doohan) na film, tak zní z obrazovky skladba „Perfect Day“ od americké zpěvačky Hoku Ho Clements. (Trajektt)
  • Telefónne číslo, na ktoré má Tyler zavolať, je (413)555-1938, pričom posledné štyri číslice z roku 1938 sú rokom, keď časopis The New Yorker prvýkrát uverejnil komiks Charlesa Addamsa "Rodina Addamsovcov". (molcan2)
  • Dôkazom toho, že tento seriál bol natočený v Rumunsku, je scéna, v ktorej sa rozprestierajú pouličné transparenty, v ktorej vidíme mužovu pravú ruku. Táto ruka má na prstenníku snubný prsteň. V Rumunsku sa prsteň nosí na prstenníku pravej ruky až do svadobného dňa a potom sa presunie na prstenník ľavej ruky. (molcan2)

Reklama

Reklama