Reklama

Reklama

Clickbait

(seriál)
Trailer 2

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Únos táty od rodiny Nicka Brewera má zlověstnou dohru na internetu a jeho nejbližší musí rychle zjistit, kdo za tím vším je a proč to udělal. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (87)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Clickbait je přesně ten úžasný typ seriálu, který tady dlouho nebyl - výborná krimi detektivka, při níž se na každý díl divák těší, u každého dílu může hádat padoucha a po celou dobu mu to bude v hlavě pěkně šrotovat. A i když si už předposlední díl myslí, že ho má a že všechny důkazy ukazují jedním směrem, stejně se plete. Jednoduše je to série bez hluchých míst a se spoustou sympatických postav, kde se zvraty dávkují jak na běžícím páse a kde o napětí není nouze, každý díl je perfektně vybudován, příběhově seriál posouvá vpřed a není to žádná nudná vata okolo. Nemám žádně výtky, tohle bylo prostě výborné a do karet seriálu hraje i to, že je to takové divácké friendly téma, které se trefí do vkusu velkému spektru lidí a současně v pozadí kriticky poukazuje na problém online života a seznamek. Dlouho jsem nebyl tak spokojený. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

žádnou revoluci nebo hlubší myšlenku (jako třeba tolikrát zmiňovaná kritika sociálních sítí a jejích uživatelů) Clickbait nepřináší.Nebo možná trochu ano,ale opravdu jen zlehka.Co každopádně přináší je povedený krimi thriller,který se podobně jako nedávný Innocent vyžívá v dávkování informací.Navíc si velmi solidně hraje s divákovým vnímáním a jeho pohledem na jednotlivé situace,které ne vždy jsou takové jak v danou chvíli vypadají (tady to je možná ten zdvižený prst,který upozorňuje,že není radno věřit všemu).Osobně sem si už někdy během pátého dílu poskládal dohromady co se stalo a kdo za tím stojí a ještě na konci sedmého mě tvůrci utvrzovali v tom,že sem měl pravdu,nicméně v poslední epizodě se všechno otočilo vzhůru nohama a moje puzzle se rozpadlo na kousíčky.Ten konec a to proč se to všechno dělo je možná lehce přitažený za vlasy a překombinovaný,ale počítám,že se dějí i horší věci a úplně nereálné to také není.Tím spíše v dnešní digi době...80% ()

Reklama

cingi.t 

všechny recenze uživatele

Už dávno som nevidela tak nekonzistentný seriál. Úvod je fajn, ale potom sa to počas prvých piatich častí (2/3 seriálu) nekonečne tiahne. Keby to nemalo predom také dobré recenzie, tak by som to ani nedopozerala. Od 6. časti to začne byť zaujímavé, ale nie natoľko, aby to niekoho ohúrilo a samotné rozuzlenie neprináša zadošťučinenie za 6 hodín strávených pri Clickbait. Priemer 3*. ()

elanius 

všechny recenze uživatele

Napínavá, divácky prístupná krimiséria. Konečne seriál, kde postavy sú normálni ľudia, celkovo je celé vyznenie také civilné a to považujem za plus. Seriál je výborne vymyslený a napísaný, každý diel je venovaný primárne inej postave, rovno zabité dve muchy, posúva sa príbeh vpred a je dosť času vykresliť poriadne každú postavu. Konečne kvalita aj na Netflixe. (8/10) ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele

Z Clickbaitu na mě dýchla atmosféra mysteriózního Cizince z roku 2020. Rovněž přítomnost Zoe Kazan byla příjemným překvapením. Odsýpalo to a ta kostrbatá skládačka se stávala epizodu od epizody ucelenější. S rozuzlením spokojená nejsem, ale nějak to skončit muselo. Vtipné je, že mě to napadlo...ale říkala jsem si, že Brad není tak šílenej, aby něco takového odkýval. ()

Zajímavosti (1)

  • Přestože většina produkce probíhala v Austrálii, některé scény se natáčely v Oaklandu a oblasti zátoky okolo San Francisca. (Axarus)

Reklama

Reklama