Reklama

Reklama

Clickbait

(seriál)
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Únos táty od rodiny Nicka Brewera má zlověstnou dohru na internetu a jeho nejbližší musí rychle zjistit, kdo za tím vším je a proč to udělal. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (88)

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Pia je nesympatická postava a leze mi na nervy celou dobu, a to vším. Vzhledem i chováním. Ale když se nad to člověk povznese, tak to nebylo vůbec špatné. Téma, které je asi hodně aktuální, protože sociální sítě a jejich používání a zneužívání to si zaslouží pozornost. Konec seriálu mě překvapil, ale působilo to na mě trochu useknutě a rychle, myslím ,že pomalejší rozuzlení si to zasloužilo. JInak spokojenost. ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

Nicka Brewera (Adrian Grenier) unesú a vyhrážajú sa mu popravou, ak jeho príspevok na internete získa päť miliónov kliknutí. Jeho sestra Pia (Zoe Kazan) sa tomu snaží zabrániť. Pozitívne hodnotenie si zaslúži celkový dojem a zápletka. Aktuálnosť témy je očividná. Prípad je dostatočne zamotaný. Ale je v ňom príliš veľa faktických „preklepov“ a neuveriteľných scén. Policajti pátrajú s baterkami zásadne v noci, deti robia pátračov na vlastnú päsť. Nakoniec - Zoe Kazan pôsobí hystericky, zúfalo vyzerá a zúfalo sa správa. Nesadla mi ani trochu do svojej postavy. Pôsobila ako rozmaznané americké decko. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Clickbait je přesně ten úžasný typ seriálu, který tady dlouho nebyl - výborná krimi detektivka, při níž se na každý díl divák těší, u každého dílu může hádat padoucha a po celou dobu mu to bude v hlavě pěkně šrotovat. A i když si už předposlední díl myslí, že ho má a že všechny důkazy ukazují jedním směrem, stejně se plete. Jednoduše je to série bez hluchých míst a se spoustou sympatických postav, kde se zvraty dávkují jak na běžícím páse a kde o napětí není nouze, každý díl je perfektně vybudován, příběhově seriál posouvá vpřed a není to žádná nudná vata okolo. Nemám žádně výtky, tohle bylo prostě výborné a do karet seriálu hraje i to, že je to takové divácké friendly téma, které se trefí do vkusu velkému spektru lidí a současně v pozadí kriticky poukazuje na problém online života a seznamek. Dlouho jsem nebyl tak spokojený. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál, ktorý ponúka viacero smerov, avšak ten, ktorý je správny, vlastne počas celého priebehu deja ani neponúkne. Ale ako sa to vezme, aby to nevyznelo ako spoiler. Vadí to? podľa mňa nie. Každá epizóda sa venuje jednej postave, čo je myslím originálnejší nápad než napríklad pri Kaleidoskope, kde ide skôr len o reklamný ťah. Seriál o tom, že malé klamstvo môže mať nedozerné následky a že v našej pretechnizovanej virtuálnej dobe je niečomu podobnému podľahnúť veľmi jednoduché. Osobne si myslím, že práve kvôli dramaturgii by tento námet ako celovečerný film fungoval podstatne slabšie. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Tohle byl rychlý seriál. Na začátku 1. dílu máme zápletku, pak až do konce 5. dílu následuje otravná rodinná dramonuda celá k přeskočení a s hodně škaredými herci a protivnými postavami. Zejména ta hysterická cholerická odbarvená koza, tam mě opravdu kakala. Od konce 5. dílu pak autoři dávají jeden twist za druhým a tak, za pomoci další kupy otravného kecacího balastu, nakonec vypotili celkem 8 dílů plných extrémně prázdného, protahovaného a překombinovaného blbého děje až do absurdního konce. (15%) ()

Zajímavosti (1)

  • Přestože většina produkce probíhala v Austrálii, některé scény se natáčely v Oaklandu a oblasti zátoky okolo San Francisca. (Axarus)

Reklama

Reklama