Reklama

Reklama

Zhýčkaný spratci

Trailer 2

Obsahy(1)

Tři rozmazlení sourozenci si musí začít vydělávat na živobytí. Jejich bohatý otec totiž předstírá, že o všechno přišel, aby jim dal cennou lekci. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (26)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Gérard Jugnot je takový francouzský klasik současné vlídné francouzské komedie. Kde je on, tam se to většinou docela dá. A ani Zhýčkaní spratci nejsou šlápnutím vedle. Téma je omšelé, ale příjemně se na něj kouká. A to i přesto, že film nenabízí kdoví jak vtipné a nápadité scény. Prostě je to tak akorát na tři hvězdy. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Nedrží nás prachatý kapitalistický elity v područí právě takovými pohádkami, že štěstí si za peníze nekoupíš a radost je v práci? I kdyby jo, tak tohle je milá pohádka lehce variující známé téma. Fajn na ní je, že kromě zhýčkaných dětiček dostane lekci i mravokárný tatík. Sice to není žádná velekomedie, ale vyvolá příjemnou náladu. SHRNUTÍ:Za štěstí si sice prachy nekoupíš, ale když ho máš i s prachama, je to víc než výhra v loterii. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Spíše zábavný film než jízda narvaná gagy, ale bavilo mě to. Má to slušný a neotřelý námět o třech rozmazlených sourozencích, kteří si užívají vysněný život, ale otec jim hodlá dát lekci a vymyslí plán, že přišli o všechny peníze, aby se trochu vžili do rolí obyčejných lidí. Postavy jsou sympatické a některé scény jsou hodně fajn ( kněz a úřad práce!!), má to fajn morální ponaučení a sálá feel-good atmoška po celý film. Žádná velká pecka, ale na nudný večer ideální. 7/10. ()

majec4 

všechny recenze uživatele

Pre mna prekvapenie roka. Mal som to za klasicku netflixovu blbost, no na konci dna musim priznat ze som sa mylil. Neskutocne ma to bavilo. Ci humorom, zapletkou, alebo hereckymi vykonmi. Zapletka je sice priehladna, ale pri komedii ma to extra nestve.  Do plneho poctu nejdem, lebo ten zaver by som spravil asi kus inak, ale nic to nemeni na tom ze to je super komedia. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Francouzský remake Nosotros los Nobles (2013), který však není o nic moc horší než originál. Děj a postavy identické. Princezna měla i stejné zaměstnání, nejstarší tady řídil tuk-tuk v originále minibus a nejmladší tady dělal zedníka, zatímco tam na infolince. Ale jinak stejná sranda a příjemně odpočinkový snímek. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení začalo 9. září 2019 a trvalo 7 týdnů. Natáčelo se v Marseille, Fos-sur-Mer a Monaku. (bianci)

Reklama

Reklama