Reklama

Reklama

Zhýčkaný spratci

Trailer 2

Obsahy(1)

Tři rozmazlení sourozenci si musí začít vydělávat na živobytí. Jejich bohatý otec totiž předstírá, že o všechno přišel, aby jim dal cennou lekci. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (26)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Gérard Jugnot je takový francouzský klasik současné vlídné francouzské komedie. Kde je on, tam se to většinou docela dá. A ani Zhýčkaní spratci nejsou šlápnutím vedle. Téma je omšelé, ale příjemně se na něj kouká. A to i přesto, že film nenabízí kdoví jak vtipné a nápadité scény. Prostě je to tak akorát na tři hvězdy. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Francouzský remake Nosotros los Nobles (2013), který však není o nic moc horší než originál. Děj a postavy identické. Princezna měla i stejné zaměstnání, nejstarší tady řídil tuk-tuk v originále minibus a nejmladší tady dělal zedníka, zatímco tam na infolince. Ale jinak stejná sranda a příjemně odpočinkový snímek. ()

Reklama

KosiR_ksr 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie o zbohatlických dětičkách, které měly vše a náhle se ocitnou v realitě běžných smrtelníků. Námět má velký potenciál a tato komedie jej podle mě vyžila jen částečně. Charakteristické rysy francouzského humoru se nezapřou, na druhou stranu mnoho francouzských komedií mě zaujalo a bavilo výrazně víc (ať už klasiky s Louis de Funèsem nebo novější smrště humoru Babysitting, (K)lamač srdcí nebo trochu vzdálenější a na dialozích založené Bůh masakru a Blbec k večeři či trochu černější komedie ze života První den zbytku tvýho života a Nedotknutelní a mnoho dalších). Přesto nadprůměrný snímek 60% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Spíše zábavný film než jízda narvaná gagy, ale bavilo mě to. Má to slušný a neotřelý námět o třech rozmazlených sourozencích, kteří si užívají vysněný život, ale otec jim hodlá dát lekci a vymyslí plán, že přišli o všechny peníze, aby se trochu vžili do rolí obyčejných lidí. Postavy jsou sympatické a některé scény jsou hodně fajn ( kněz a úřad práce!!), má to fajn morální ponaučení a sálá feel-good atmoška po celý film. Žádná velká pecka, ale na nudný večer ideální. 7/10. ()

Střelec17 

všechny recenze uživatele

Film vychází z Mexického filmu Smetánka v bryndě. Tady jde bohužel o přesnou kopii originálního filmu, od postav, až po zápletku a filmaři nepřišli s ničím novým. Natočit přesnou kopii filmu a nepřijít s ničím novým, považuji za amatérismus a slušný režisér by se něčemu takovému vyhnul. Originál se mi líbil daleko více. Ve výsledku se na to dá podívat, přece jenom je to kopie jiného filmu akorát s jinými herci, ale i tak jsem se u toho nebavil tak jako, když jsem poprvé uviděl originál. Pozitiva: Alespoň vyměnili autobusy za rikše. Negativa: Není třeba si pouštět tento film, když je originál lepší. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení začalo 9. září 2019 a trvalo 7 týdnů. Natáčelo se v Marseille, Fos-sur-Mer a Monaku. (bianci)

Reklama

Reklama