Reklama

Reklama

Pěstní msta

  • USA Fistful of Vengeance
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Kai (Iko Uwais) je zabiják se superschopnostmi, kterého touha po pomstě zavede až do Bangkoku. Tam ale musí změnit plány a postavit se starodávné hrozbě, aby zachránil svět. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (55)

Marcos22 

všechny recenze uživatele

Pěstní msta je Bayovsky notočená naivní asijská chladnokrevná revenge vyvražďovačka, která ani na chvíli nepoleví v nastoleném tempu. A právě to je společně s prostoduchým a nikterak nápaditým scénářem hlavní potíž filmu. Naopak nápadité je v Pěstní mstě vužívání těch nejrozmanitějších předmětů při eliminování nabíhajících si nepřátel v jednotlivých soubojích. U těch si však záhy uvědomíte, že působí značně jednotvárně a u třetího z nich se již začnete nudit. Vyzdvihnout na filmu lze do oranžových barev laděnou kameru, choreografii bojových scén, oku lahodící thajské scenérie a použitý převážně rapový soundtrack. I když ten nebude rozhodně sedět každému. Těžce vydobyté dvě hvězdy za výše zmíněné přednosti, sráží Pěstní mstu závěrečné dvě silně experimentální scény, které už jsou za hranou přijatelnosti. Jediné co si divák z filmu odnese a zapamatuje, jsou tak s největší pravděpodobností přírodní čtyřky Pearl Thusi. Nic víc, nic míň. Jedna hvězda. Pokud nemáte v plánu vypnout úplně při sledování mozek, vyhněte se tomuto kousku obloukem. 👎 (17.02.2022) ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

vzhledem k tomu,že Wu Assassins nebyli žádná sláva, nedal se od jejich pokračování čekat žádný zázrak a ten se samozřejmě nestal. Fistful of vengeance pokračuje tam kde seriál skončil a nabízí další festival promarněných šancí a nevyužitého potenciálu. Je to sice o fous lepší než seriál, ale žádná výhra to rozhodně není. Už by bylo na čase aby Iko Jauwais začal hrát v něčem normálním, protože u mě stále ještě platí za frajera s velkým akčním potenciálem a pro podobné béčkové blbiny je ho škoda...40% ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Slabšie ako seriál. Veľká preveľká škoda. OK, dostali sme hromadu bitiek, dokonca aj tá krv tam bola, ale ruku na srdce, kto raz videl Iko Uwaisa vo famóznych Raidoch, alebo v The Night Comes for Us, tak to má ťažké, pretože to sú tri tvrdé kalibre a doteraz nepokorené etalóny svojho žánru a toto bola oproti nim obyčajná rozprávočka. Škoda, pretože ani Lewis Tan nie je úplne márny, v Mortal Kombate sa mi rátal a Iko Uwais a Juju Chan, tak to sú legendy, ktoré by si zaslúžili trochu iný scenár. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

D-čkový scenár s priemerne dobrými akčnými a bojovými scénami. Trojica Lewis Tan / Iko Uwais / Lawrence Kao, doplnená slečnou Pearl Thusi má stále dobrú kondičku. Ale to je všetko, čo vám film vie poskytnúť. Jeden z ďalších nie príliš vydarených výsledkov Netflixu v poslednom období. Osobné hodnotenie: 61% (*) ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Hned po několika prvních záběrech jsem se začal docela ztrácet. Ono je to totiž filmové pokračování nějakého seriálu, jak jsem zjistil vzápětí, no nic. Ale po čtvrt hoďce už by měl být aspoň průměrně inteligentní divák vcelku v obraze, zase tak složitý ten děj není. A taky myslím, že v tomhle filmu nejde paradoxně v první řadě o děj, jako o vizuál. Znovu jsem se podíval do Bangkoku, pokochal se nějakými těmi bojovými akrobaciemi s cákanci digitální krve, popatřil na lepé ženy, poslechl si něco komerčního popíku... Ale co se dělo s postavami, mi bylo tak nějak naprosto a úplně buřt, protože všechny postavy mi byly úplně u zadku a celou dobu bylo naprosto jasné, jak to nakonec dopadne. Vizuálně atraktivní  lobotomizovaný mozkovýplach, slabá třetí. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (1)

  • Koordinátorem kaskadérů byl Kawee Sirikanaerut. (Rominator)

Reklama

Reklama