Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Erotický thriller ukazuje príbeh Larryho (Larry Poindexter), ktorý pristihne svoju priateľku Ericu (Julie Strain), ako sa venuje okultizmu. Sám tomu neverí, no pri ich hádke sa stane nešťastie a Erica vypadne z balkóna ich vily. Predtým, než naposledy vydýchne, pošepne Larrymu, že sa jej už nikdy nezbaví. Netrvá dlho a Larry vidí Ericu v každom kúte bytu. Nešťastia pokračujú, keď sa ho neznámy muž pokúsi zavraždiť. Larry si začne románik s blondínou Carol (Rochelle Swanson), ktorá ho po čase doslova šokuje tým, že si nafarbí a prispôsobí vlasy presne tak, ako ich nosila Erica. Carol je ovládaná čarami, čo však Larry netuší, rovnako ako nevie ani to, že jeho kamarátka Amelia (Linda Blair) nie je práve takou, za akú sa vydáva. Amelia totiž viní nebohú Ericu a teda aj Larryho z toho, že jej manžel Howard (Edward Albert) je na vozíčku. Avšak, čo ak je skutočnosť celkom iná? (baclajean)

(více)

Recenze (2)

JFL 

všechny recenze uživatele

Nadpřirozeno a nafouknutá ňadra aneb upřímně trashový pokus jak ozvláštnit kategorii VHS rádoby-erotických thrillerů. Ty se ve velkém vyrojily po úspěchu "Základního instinktu", ale jejich tvůrci nedisponovali nejen rozpočtem a herecky schopnými představiteli, ani potřebným talentem, aby scénám s obnaženými těly dodali alespoň špetku erotična. Jim Wynorski, který do oné subkategorie také štědře přispěl, tentokrát alespoň přichází s hravě brakovým upgradem díky motivu okultismu, který bizarně pojímá se zarputilou vážností, čímž bohužel zásadně škrtí značný campový potenciál svého dílka. To tak navzdory premise zůstává jen dalším suchopárným silikonovým bijákem, který by nikterak nevyčníval z půlnočního programu devadesátkové Novy. ()

choze 

všechny recenze uživatele

V první polovině 90. let se Wynorski svezl na vlně erotických videothrillerů jako NOČNÍ OČI, INNER SANCTUM, BODY CHEMISTRY či OPOVRŽENÁ ŽENA. Počínaje jeho SINS OF DESIRE z roku 1993 s matadorkou tohoto subžánru Tanyou Roberts přes BODY CHEMISTRY III (1994) až po rok 1995, kdy vystřihl hned čtyři tituly a sice BODY CHEMISTRY IV (s dalšími matadory Andrew Stevensem a Shannon Tweed), PŘÍBĚH ZLOČINU, VIRTUÁLNÍ TOUHA a SVůDKYNĚ. Ve SVůDKYNI proti sobě staví dvě těžkotonážní béčkové hvězdy a sice mou oblíbenkyni, scream and exploitation queen Lindu Blair (která ale zůstane po celou dobu zahalená) a impozantně vybavenou Penthouse Pet roku 1993 Julii Strain, známou z devadesátkových sidarisovek jako SPOJKA PRO DALLAS. Jednu hvězdičku za pěknou lesbickou trojku asi uprostřed filmu, druhou kupodivu za příběh, který se odlišuje od výše zmíněných titulů použitím nadpřirozených motivů. ()

Reklama

Reklama