foto

Larry Poindexter

  • nar. 16.12.1959 (58 let)
    Dallas, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 You Can't Fight Christmas
2015 Mr. Intangibles
2013 Temný let (TV film)
2012 Atlasova vzpoura: 2. část
Imaginary Friend (TV film)
2009 Jack and Janet Save the Planet (TV film)
2008 Ninja Cheerleaders
2006 Holky v balíku
Mojave Phone Booth
2003 S.W.A.T. - Jednotka rychlého nasazení
2002 Trosečníci vesmíru
2001 Peklo ve městě
Půlnoční pomsta
2000 Coverage
May Day
1999 Angels, Baby!
Soudný den
Valerie Flake
Černá Carmen Dorothy Dandridge (TV film)
1998 Záhada diamantu
1997 Akční komando
Oceloví žraloci
Čas před explozí
1996 Dead of Night
1995 Kissing Miranda (TV film)
Svůdkyně
Vražedný boj
Záhady těla
1994 Black Sheep (TV film)
Skejťák 2
1992 Opposite Sex and How to Live with Them, The
Passionata (TV film)
1990 Láska v Seattlu (TV film)
Noční oči
1989 Quantum Leap: Genesis (TV film)
Teplý letní déšť
1988 Erotika, zlatý důl
Nightingales (TV film)
1987 Americký ninja 2
Číslo jedna s kulkou
1986 Vetřelci z Marsu
1984 Cínoví vojáčci
1983 Když chlap zešílí
Thursday's Child (TV film)

TV seriály

2018 Heathers (TV seriál)
I'm a No-Rust-Build-up Man Myself (E09)
2017 Ten Days in the Valley (TV seriál)
Day 7: Breaking the Story (E07)
Outcast (TV seriál)
Not My Job to Judge (S02E03)
The Day After That (S02E02)
2016 Mary + Jane (TV seriál)
Tajnosti a lži (TV seriál)
The Parent (S02E06)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Přítomnost (S05E01)
2015 Táborníci z Kikiwaka (TV seriál)
Kingdom (TV seriál)
New Money (S02E01)
2014 Mystérium sexu (TV seriál)
Kyrie Eleison (S02E02)
Prozíravost (TV seriál)
Kobra (S02E13)
Castle na zabití (TV seriál)
Zlý Santa (S07E10)
2013 Nikki & Nora: The N&N Files (TV seriál)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Padlý hrdina (S04E05)
Myšlenky zločince (TV seriál)
All That Remains (S08E14)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Brusle jako zbraň (S08E14)
2012 Dating Rules from My Future Self (TV seriál)
Franklin a Bash (TV seriál)
6:50 to SLC (S02E10)
2011 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
K čemu jsou hrdinové (S02E01)
Californication (TV seriál)
...a spravedlnost pro všechny (S04E12)
Soud (S04E10)
2010 Těžký časy RJ Bergera (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Dokonalý týden (S05E14)
Lovci duchů (TV seriál)
99 Problems (S05E17)
2008 Kriminálka Miami (TV seriál)
Bomba (S07E05)
2007 Na doživotí (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Tráva (TV seriál)
Go (S03E15)
2006 Blade (TV seriál)
Policejní vyjednavači (TV seriál)
2005 Agentura bez rizika (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Kriminálka New York (TV seriál)
Velká vražda na hlavním nádraží (S02E02)
2004 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Joel Gideon (S02E05)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Ošklivá slova (S04E19)
Will a Grace (TV seriál)
Záchranná akce (S07E06)
2001 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Do You See What I See? (S05E20)
2000 Sullivan Sisters, The (TV seriál)
1998 JAG (TV seriál)
Vražedná posedlost (S03E17)
Služební postup (S03E16)
Den otce (S03E14)
další epizody (4)
1997 JAG (TV seriál)
Lid versus Rabb (S03E10)
Havárie (S03E09)
Zmizení (S03E06)
další epizody (4)
1995 Hope & Gloria (TV seriál)
Too Something (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Na Svatého Valentýna (S01E14)
1990 Alf (TV seriál)
Loučení (S04E24)
1989 Just Say Julie (TV seriál)
1987 Duet (TV seriál)
1984 Santa Barbara (TV seriál)
1982 New Day in Eden, A (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

TV pořady

2011 2011 MTV Movie Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace