Reklama

Reklama

Pod rouškou temnoty

  • USA Blacklight (více)
Trailer 1

Politickou aktivistku Sofii před jejím domem srazí auto a řidič z místa činu ujede. Je zjevné, že nejde o náhodu. Travis Block je veterán z vietnamské války, který pracuje jako tajný agent pro ředitele FBI Gabriela Robinsona a jeho úkolem je likvidovat problémy v systému. Je vlastně čistič a odstraňuje agenty, kterým selhalo krytí. Chce se své stinné minulosti zbavit a odejít do důchodu, aby se mohl věnovat dceři a vnučce. Ředitel ho ale odmítá propustit. Dává mu poslední úkol, přivést agenta Dustyho Cranea. Travis ale neví, že Crane spolupracuje s novinářkou Mirou Jonesovou, která pátrá po příčině Sofiiny smrti a získala od Cranea důkaz, že nešlo o nehodu. Dal jí informace i o přísně tajné operaci FBI, určené na likvidaci nepohodlných lidí. Mezitím je Dusty Crane zavražděn a Travisova dcera i s vnučkou jsou uneseny. Novinářka Mira Travisovi všechno řekne, a tak je nucen považovat svého ředitele za nebezpečného zločince a zastavit ho všemi prostředky. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (77)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Žiaľ žiadna sláva veru. Človek zaspomína so slzou v oku na sériu Taken. Nebolo to márne, ale také o ničom, hralo sa tu na veľké sprisahanie, ale bolo to také televízne, že to až bolelo. Technicky to nebolo najhoršie, ale scenár bol veru deravý ako sito. Škoda, ale samozrejme nemôžme čakať od Neesona v 70tke stále zázraky, veď už v Taken bol takmer dôchodca... :) ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Vyzerá to hrozne amatérsky a lacno, a vskutku to aj je. Človek musí neveriacky krútiť hlavou, že "toto" si odbylo premiéru v kinách, a nie na nejakom doobednom free streame. Bez sentimentu treba dodať, že Lijámova éra starostlivého taťuldu a lovera je ouver, ako akčný dedula je skôr stelesnená trapnosť. ()

Reklama

aR3Zz 

všechny recenze uživatele

Zcela, ale zcela průměrný akčňák, dalo by se jej označit už i za béčkový. Jednoduchá zápletka, pár honiček, pár přestřelek, zatáhnout do toho rodinu a doufat, že to bude stačit. To není ideální postup, jak natočit dobrý film. Zde to s odřenýma ušima stačilo, tedy alespoň pro mne. Ale obecné hodnocení filmu mluví za vše. Za mne 50% ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Tak se mi zdá, že i Liam Neeson začíná čím dál tím víc zabředávat do laciných akčních béček, nebo možná dokonce céček, jako někteří jeho hollywoodští kolegové. Pod rouškou temnoty je typický nízkorozpočtový akčňák. Scénář má hromadu logických mezer, příběh je extrémně jednoduchý, absolutně nemá čím zaujmout, akce je nudná a nezajímavá. Neeson, stejně jako ostatní herci, podává víceméně čistě průměrný výkon, chybí mu i jeho pověstné charisma. Klasická jednorázová záležitost, kterou když neuvidíte, o nic zásadního nepřijdete. 3/10. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zopár kompetentných a nepodfinancovaných akčných scén (nejaká tá cool bitka, priemerná prestrelka alebo totálne zbytočná naháňačka) vo filme s extrémne debilným a nefunkčným scenárom. Už ani charizma dedka Neesona (fakt tu hrá dedka) to nezachráni. Je to o chlp horšie ako Honest Thief, ale o všetky zvyšné chlpy na Willisovej hlave lepšie ako jeho súčasné pseudofilmy. 3/10. ()

Galerie (109)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal v Canberre, Mount Macedon a Melbourne (Austrália). (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno