foto

Jan Semotán

  • nar. 1979
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

1993 Šakalí léta
1992 ...a odpusť jim jejich viny (studentský film)
Malčik (studentský film)
1991 Penziónek (TV film)
1990 Pějme píseň dohola
1984 Rozpuštěný a vypuštěný

Hudební videoklipy

1993 Ivan Hlas - Na kolena (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace