foto

Ella Wahlestedt

  • nar. Stockholm, Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Dangerous Lessons (TV film)
Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti
2015 Growing Up and Down (TV seriál)
Husí kůže
2014 Divide & Conquer (TV film)
Earth to Echo
Match (TV seriál)
2012 Matchmakers (TV seriál)
2010 Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
2008 Yeonae kyeolhon (TV seriál)
2007 Army Wives (TV seriál)

TV pořady

2005 Made in Hollywood (TV pořad)
1988 America's Most Wanted (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace