Reklama

Reklama

Teenager Zach Cooper (Dylan Minnette) je znechucen tím, že se z velkého města musel přestěhovat do malého městečka. Zjišťuje ale, že vše má i své světlé stránky - setkává se totiž s krásnou dívkou Hannou (Odeya Rush), která žije v sousedním domě. Ale i v těch nejprosluněnějších končinách občas slunce zajde za mraky, a ty Zachovy se objevují ve chvíli, kdy zjišťuje, že Hannah má tajemného otce, ze kterého se vyklube R. L. Stine (Jack Black), autor série bestsellerů s názvem Goosebumps. Ukazuje se, že existují reálné důvody, proč je Stine takový podivín... Je totiž vězněm své vlastní představivosti. Příšery, kterými se jeho knihy proslavily, jsou skutečné, a Stine své čtenáře chrání tím, že tato monstra drží uvězněná ve svých knihách. Když Zach neúmyslně příšery z rukopisů vypustí a ty začnou terorizovat celé městečko, je na Stineovi, Zachovi a Hannah, aby je znovu vrátili do knih, kam patří. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 7

Recenze (319)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Co jsem čekal... Ale i dětská horor blbost se dá udělat dobře, "jako to bývávalo", s trochou duše a kouzla, ne vzít jen tunu vymaštěnýho a okopírovanýho, prcnout tam známý ksicht do hlavní role, splácat tuctovej digitální monstermix, promrhat hoďku a půl života každýho nebohýho diváka - smysl to má možná tak pro ty ve věku 3 až 5 let. Hvězda za Odeyu (doufám, že jí fakt navždy bude 16), druhá za finální titulky (to jediný mělo něco do sebe), zbytek fuck off. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Mať takýto písací stroj vďaka ktorému by dokázali ožiť písané príbehy určite by som ho dokázal využiť na niečo zmysluplnejšie ako stvorenie príšer. Každopádne takú čučoriedku akou bola Odeya Rush by som stvoril rád. Prvé dve tretinu filmu mali poriadne grády a keby si to tempo udržali dokonca bolo by to na veľmi vysoké hodnotenie. Lenže ten boj bol plytký a záver patetický. Kde nájdem ten písací stroj? ... ()

Reklama

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Šla jsem na dvojku do kina, i když jsem první díl nikdy neviděla. A příjemně mě to překvapilo. Tak jsem si jednoho sobotního lenivého odpoledne pustila jedničku a bez většího překvapení se mi to líbilo také. Stejně jako druhý díl je to vtipné a příjemně strašidelné. Kdybych to viděla jako děcko,určitě bych si to zamilovala. Oba díly jsou kvalitou srovnatelné. 4* ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Malé mesto, deti/tínedžeri, hrôzostrašné monštrá... Goosebumps je príspevok do žánru, ktorý je dnes v klinickom stave, ale v osemdesiatych rokoch valcoval každý rok kiná. Celé je to osviežené meta-námetom a fantastickým zvratom s jednou z hlavných postáv. Len škoda, že to skončilo na pomedzí retro amblinovky a korporátneho produktu s generickou akciou. Chcelo to režiséra so srdcom. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná komediální podívaná, lehoučká jako pírko, poměrně nápaditá, s pěknými efekty, snesitelným Jackem Blackem (on i režisér Letterman se od Gulliverových cest rozhodně polepšili) a výbornou hudbou Dannyho Elfmana. Ano, srovnání s Jumanji mě samozřejmě napadlo také, nicméně na rozdíl od ostatních si nemyslím, že by v tom "souboji" Husí kůže nějak výrazně prohrávala. U řady scén jsem si říkal, že alespoň takovou atmosféru měli mít noví Krotitelé duchů. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (10)

  • Na konci filmu pozdraví R.L. Stinea (Jack Black) postarší učiteľ drámy, ktorý sa predstaví ako Black. Je to odkaz na Jackovu herecko-hudobnú kariéru v kapele Tenacious D (2006). (belinko)
  • Původně měl adaptaci na plátna přinést režisér George A. Romero, ale nakonec se tak nestalo. V roce 1989 měl film připravit Tim Burton, i z toho však sešlo. (hansel97)
  • Když Zach (Dylan Minnette) jde s Hannou (Odeya Rush) v noci do lunaparku, má ve scéně u domu jasně opálený krk zezadu. Během scény v lese ale krk spálený nemá, a když se vrátí zpět k domu, opět má krk spálený. (jujec)

Související novinky

Husí kůži čeká pokračování

Husí kůži čeká pokračování

19.01.2017

Předloňská fantasy Husí kůže stála 58 milionů dolarů a vydělala 150, což v hollywoodské matematice znamená dvojku. Studio Sony ji naznačilo už loni v dubnu, teprve nyní je ale všechno jisté a dokonce… (více)

Reklama

Reklama