foto

Charles W. Gray

  • nar. 7.10.1949 (67 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Výchozí bod
2008 Suprhrdina
2003 Černí bojovníci (TV film)
Jasperský lynč (TV film)
Lidská skvrna
2002 Otcovy hříchy (TV film)
Směr východ (TV film)
1997 Ellen Foster (TV film)
1993 Gross Misconduct: The Life of Brian Spencer (TV film)
1990 Common Ground (TV film)
Stella
1989 Champagne Charlie (TV film)

TV seriály

2005 Jmenuju se Earl (TV seriál)
2003 Dragnet (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
2002 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Večerník (TV seriál)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
Soul Food (TV seriál)
1999 Hoop Life, The (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
1991 Vražedné pobřeží (TV seriál)
1990 Maniac Mansion (TV seriál)
Protiúder (TV seriál)
Top Cops (TV seriál)
1989 E.N.G. (TV seriál)
1988 Katts a Rinnie (TV seriál)
Knightwatch (TV seriál)
Válka světů (TV seriál)
1987 Diamonds (TV seriál)
Pátek třináctého (TV seriál)
Street Legal (TV seriál)
1985 Prokletá noc (TV seriál)

Dokumentární

1991 Doing Time: Life Inside the Big House

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace