Reklama

Reklama

Takový elasťáky neměl ani Spiderman.  Rick Riker je školní outsider. Jednou ho však kousne geneticky upravená vážka a Rick získá nadlidské schopnosti jako neuvěřitelnou sílu a pancéřovou kůži. Rick se rozhodne, že využije svých nově nabitých sil pro konání dobra a stane se maskovaným bojovníkem proti zlu známým jako "Vážka". V cestě jeho osudu však stojí padouch jménem Lou Landers. Poté, co se mu nezdaří experiment, získá Lou schopnost krást lidem jejich životní sílu a v podlém hledání nesmrtelnosti se stane superpadouchem "Přesýpací Hodiny". S nepředstavitelnou silou, neuvěřitelnou rychlostí a strašně nepohodlnými punčochami bude Vážka schopen zastavit písky Přesýpacích Hodin a zachránit svět? A co víc, přestaneme se vůbec smát, abychom si toho všimli? Parodie na filmy o superhrdinech, od Spidermana, Batmana až po Fantastickou čtyřku, vás dostane. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (562)

Caelos 

všechny recenze uživatele

Není to tak hrozné, jako nedávno shlédnuté Tohle je Sparta!, nicméně pořád podprůměrná parodie, parodující především Spidermana, v menší míře X-meny a v ještě menší míře ostatní komiksové filmy o superhrdinech. Většinou jsou fóry dosti trapné, ale pár dobrých se najde a nejednou jsem se dobře zasmál, protože Superhrdina nesází jen na fekální vtípky jako jinde. (4/10) ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Je to trapárna s nápisem "Neruště, procházím". Hrůza typu Děsnej doják, Comebacks nebo Velkej biják zase ne a právě v konkurenci s nima musím být shovívavější. Kostra příběhu je ze Spider-mana (ač parodovat 6 let starej film, kterýmu se navíc mezi tím natočily 2 pokračování, není zrovna trefný, ale budiž), semtam se najde i nějaká scénka z X-Menů, Fantastic 4 a jedna z Batmana. V některejch bodech mi bylo trapně ještě za tvůrce, některý scénky celkem vyšly, ale jenom se opakujou fórky, co už předtím člověk musel viděl v jinejch filmech (toho je asi převaha) a občas se nějaká scénka nebo skeč podařeja dokonce jsem se i pousmál. Jinak herci - snad kromě Nielsena - hrajou špatně, ale těžko jim něco vytýkat, protože takhle debilní postavy by nezahrál dobře nikdo. Ani Marlon Brando!!!!! :) Celkem teda 40%, ale mažu to a nepustím si to, ani kdyby mě mučili. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ale hovno, zase mě tady s tím hodnocením zlobíte. Samozřejmě ve filmu se prdělo víc než by bylo zdrávo a podobný druhy humoru taky nemusím na druhou stranu pokud chceme mluvit o skutečné trapnosti, stačí zůstat na téhle databázi a pročítat si v poště žádosti o výměnu bodu atd. Tohle je prostě humor s gulema pro lidi z gulema, protože krom parodií na všechno možný je dost zřejmý, že si herci dělaj prdel i sami ze sebe (Pam). Hrozně se mě líbilo jak teprve obrazová část dávala některým dialogům ty správný grády (krmení rybiček). A ten šnek, ten šnek to byl hotovej sexuální gurmánek :) Už dlouho mě nic nepobavilo tak dobře jako tahle ujetost. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Další parodie, kdy si nejspíš tvůrci mysleli, jak to bude náramně vtipné. Ale není!!! A to tak, že skoro vůbec. Je to spíš trapné a některé scény jsou už okoukané, tudíž je to zároveň i neoriginální. Jedinou pozitivní věc je, že jde o parodii na comicsy, což ještě zatím nikdo nenatočil, pokud dobře vím. Samozřejmně zase až tak trapné, že bych se ani jednou nezasmál to není, protože scéna s BreakDancem na zdi mně opravdu pobavila. Některé hlášky byli docela taky slušné ( " Máme tady děti, které umí chodit skrze zdi. Máme také děti, které si myslí, že umějí chodit skrze zdi.") Herecké výkony nic moc, hlavní hrdina je nemastný neslaný. Alespoň je tu Christopher McDonald, jehož mám jako herce rád, i když nikdy nehrál v ničem pořádném. A nebyl by to parodie, kdyby zde nebyl Leslie Nielsen. Celkově ubohá a trápná záležitost, ale určitě lepší Meet the Spartans!!! ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Další parodie no když jsem to viděl poprví tak jsem si v duchu říkal "jak trapné" ale když sem si to pustil s přáteli tak se všichni smáli a já se taky připojil nevím čím to bylo ale když jsem to viděl sám tak jsem se nesmál když s přáteli zachvát smíchu každou vteřinu! No tak či tak snaha tam byla parodie to je tak nevím co je za problém! ()

Galerie (59)

Zajímavosti (16)

  • Film bol propagovaný na programe Nickelodeon, čo je mätúce, pretože tento program sleduje oveľa mladšie publikum. S najväčšou pravdepodobnosťou cieľom bolo získať financie pre Drakea Bella, ktorý v tom čase hral v populárnom sitcome Drake & Josh (2004), ktorý sa vysielal na programe Nickelodeon. (Pat.Ko)

Související novinky

Suprhackerství

Suprhackerství

09.01.2009

Dovolím si volným překladem citovat z diskuzního příspěvku anonymního autora na nejmenovaném serveru: “Hackeři jsou odpadlíci mimo skutečný život, bez práce a zálib, s nízkou sociální inteligencí.… (více)

Reklama

Reklama