Reklama

Reklama

Gabriela Spanic

Gabriela Spanic

nar. 10.12.1973 (50 let)
Ortiz, Guarico, Venezuela

Zajímavosti (16)

Tierra de pasiones (2006)

  • Herečka Liliana Rodríguez (Lulu) se nechala slyšet, že během natáčení panovala na place napjatá atmosféra. Rovněž sdělila, že smrt její postavy nebyla zprvu plánována a naznačila, že se „kdosi“ postaral o její vyhazov. Catherine Siachoque (Marcia) zase prozradila, že s herečkou Gaby Spanic (Valeria) by už znovu spolupracovat nechtěla. (fiLLthe3DD)

Prisionera (2004)

  • Pro úvodní znělku byla použita píseň „Prisionera“ (originální i zremixovaná verze) od zpěvačky Pilar Montenegro. Gaby Spanic (Guadalupe) pak pro seriál nazpívala píseň nazvanou „Una tal Guadalupe“ a herec César Román (Lucho) zase song „Siempre“. (fiLLthe3DD)

Prisionera (2004)

  • Pro sekvenci, v níž se hlavní protagonisté (Gabriela Spanic, Mauricio Islas) poprvé setkávají uprostřed bažin, využili filmaři národní park Everglades na Floridě. Scéna, kdy hrdinka stojí v řece a kousek od ní se vynoří krokodýl, se pak natáčela se skutečným plazem – zvíře bylo jištěno akorát řetězem a herečka Gaby Spanic přiznala, že během natáčení cítila strach. Po letech však uznala, že zvíře bylo překvapivě krotké. (fiLLthe3DD)

Odplata (2002)

  • Gaby Spanic (Valentina) se během natáčení zamilovala do svého kolegy Josého Ángeal Llamase (Luis Miguel). Herci tak kromě tohoto seriálu nějaký čas tvořili pár i ve skutečném životě, vztah jim ale nevydržel a sama Gaby jej nazvala „toxickým“. (fiLLthe3DD)

La intrusa (2001)

  • Herečky Gaby Spanic (Virginia) a Chantal Andere (Raquel) si společně zahrály už v telenovele Dvě tváře lásky (od r. 1998). Při natáčení se však herečky neměly příliš v lásce a nejinak tomu bylo i při tvorbě této novely – pro časopis People en Espanol se následně obě vyjádřily, že by spolu už nikdy spolupracovat nechtěly. Nutno podotknout, že Spanic je svým konfliktním chováním na place pověstná. (fiLLthe3DD)

Dvě tváře lásky (1998)

  • Ve scéně, kde by bylo obtížné natočit Gabrielu Spanic v dvojroli, ji zastoupila její sestra - dvojče Daniela Spanic. V pozdějších epizodách Danielu Spanic nahradila vzhledově výrazně podobná herečka María Morena. (..Lucas..)

Como tú, ninguna (1996)

  • Gaby Spanic zde ztvárnila dvojčata Gildu a Raquel v drtivé většině scén, nicméně v sekvencích, kdy si tyto postavy „vjedou do vlasů“ a kdy by bylo obtížné herečku v dvojroli zachytit, se objevuje Gabrielina sestra (dvojče) Daniela. Podobná situace pak nastala i při natáčení Dvou tváří lásky (od r. 1998), kde Gaby též ztvárnila dvojroli. (fiLLthe3DD)

Herečka

Host

Reklama

Reklama