foto

Mauricio Islas

  • nar. 16.8.1973 (46 let)
    Mexico City, Distrito Federal, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Entrenando a mi papá
2011 Viento en contra
2009 Cartel, El
2005 Don de Dios
2001 Primer amor... tres años después (TV film)

TV seriály

2012 Mujer de Judas, La (TV seriál)
2007 Pecados Ajenos (TV seriál)
2006 Amores de mercado (TV seriál)
2005 Decisiones (TV seriál)
Plateados, Los (TV seriál)
2004 Prisionera (TV seriál)
2003 Opravdová láska (TV seriál)
2001 El Manantial (TV seriál)
2000 Osudová láska (TV seriál)
Primer amor... a mil por hora (TV seriál)
1999 Amor gitano (TV seriál)
Cuento de Navidad (TV seriál)
DKDA: Sueños de juventud (TV seriál)
1998 Preciosa (TV seriál)
1997 Mi pequeña traviesa (TV seriál)
Mi querida Isabel (TV seriál)
1996 Canción de amor (TV seriál)
1995 Pobre niña rica (TV seriál)
1994 Volver a empezar (TV seriál)
1992 Carrusel de las Américas (TV seriál)
Mágica juventud (TV seriál)