foto

Eric Darnell

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

2016 Invasion!
2014 Tučňáci z Madagaskaru
2012 Madagaskar 3
2008 Madagaskar 2: Útěk do Afriky
2005 Madagaskar
1998 Mravenec Z
1992 Gas Planet

Hudební videoklipy

1990 R.E.M.: Pop Screen (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

2003 Dragnet (TV seriál)

Dokumentární

1998 Secret World of 'Antz', The

Producentská filmografie

2016 Invasion!

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(22)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace