foto

Eric Darnell

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Asteroids!
Rainbow Crow
2016 Invasion!
2014 Tučňáci z Madagaskaru
2012 Madagaskar 3
2008 Madagaskar 2: Útěk do Afriky
2005 Madagaskar
1998 Mravenec Z
1992 Gas Planet

Hudební videoklipy

1990 R.E.M.: Pop Screen (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Asteroids!
2016 Invasion!
2009 Šťastný a veselý Madagaskar (TV film)
2008 Madagaskar 2: Útěk do Afriky
2005 Madagaskar

TV seriály

2008 Tučňáci z Madagaskaru (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2003 Dragnet (TV seriál)

Dokumentární

1998 Secret World of 'Antz', The

Producentská filmografie

Filmy

2016 Invasion!

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(22)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace