foto

Johannes Nussbaum

  • nar. 31.5.1995 (21 let)
    Mödling, Niederösterreich, Rakousko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Die Hebamme 2 (TV film)
2015 Fakjů pane učiteli 2
Schuld nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
Tatort - Deckname Kidon (TV film)
2014 Die Hebamme (TV film)
Vorstadtweiber (TV seriál)
2012 Blutsbrüder teilen alles
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace