foto

Johannes Klaußner

  • nar. 28.11.1985 (30 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Mordkommission Istanbul - Im Zeichen des Taurus (TV film)
2015 Marie Brand und der schöne Schein (TV film)
2014 bestefreunde
Diplomacie
2013 Hotel Adlon (TV seriál)
Nacht über Berlin (TV film)
Polizeiruf 110 - Der verlorene Sohn (TV film)
2011 Urban Explorer
2010 Neue Vahr Süd (TV film)
2009 Die Wölfe (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2008 Italien im Herzen (TV film)
2007 Deadline - Jede Sekunde zählt (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Solo für Schwarz - Der Tod kommt zurück (TV film)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2001 Ein Teenager flippt aus (TV film)
1997 Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
Gelegenheit macht Liebe (TV film)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Dokumentární

2015 Die Klasse – Berlin '61 (TV film)
2010 Eichmanns Ende (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace