foto

Ernst Stankovski

  • nar. 16.6.1928 (88 let)
    Vídeň, Rakousko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2012 Kůň na balkóně
Láska kvete v každém věku (TV film)
2010 Männer lügen nicht (TV film)
2009 Lasko: Pěst Boží (TV seriál)
Mein Kampf
2008 Mamas Flitterwochen (TV film)
2007 Ein Spätes Mädchen (TV film)
Späte Aussicht (TV film)
Warten auf den Mond
2006 Die Hochzeit meiner Töchter (TV film)
Pfarrer Braun - Drei Särge und ein Baby
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2004 Big Ben - Válka hvězd (TV film)
Bulle von Tölz - Der Tölzi, Der (TV film)
Fliege hat Angst (TV film)
Místo činu - Předměstská balada (TV film)
2003 Alles Samba (TV film)
In der Höhle der Löwin (TV film)
Otec Braun (TV seriál)
2002 Gebirtig
1999 Comeback für Freddy Baker (TV film)
1998 Věčný příběh
1996 Spiel des Lebens (TV seriál)
1995 Radetzkymarsch (TV seriál)
1994 Cornelius hilft (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
1993 Das Traumschiff - Indien/Malediven (TV film)
Liebe ist Privatsache (TV seriál)
1992 Haus am See (TV seriál)
Tücken des Alltags (TV seriál)
1991 Der Deal (TV film)
Himmelsschlüssel
Tod kam als Freund, Der (TV film)
Unsere Hagenbecks (TV seriál)
1990 Große Freiheit, Die (TV seriál)
Meister des jüngsten Tages, Der (TV film)
Zweite Leben, Das (TV film)
1989 Pension Sonnenschein
Reporter (TV seriál)
1988 Rosinenbomber (TV film)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Erbe der Guldenburgs, Das (TV seriál)
1986 Tatort - Das Archiv (TV film)
Wohin und zurück - Santa Fe (TV film)
1984 Stadtbrand, Der (TV film)
1983 Goldenen Schuhe, Die (TV seriál)
Jakob und Adele (TV seriál)
1982 Gastspieldirektion Gold (TV seriál)
Klein Zaches, genannt Zinnober (TV film)
1981 Der nächste, bitte (TV film)
1979 Aktion Abendsonne (TV film)
Der Schuft, der den Münchhausen schrieb (TV film)
Erste Polka, Die
Götz von Berlichingen mit der eisernen Hand
1977 Sonne, Wein und harte Nüsse (TV seriál)
1975 Beschlossen und verkündet (TV seriál)
Treffpunkt Herz (TV film)
1972 Außenseiter (TV film)
Betragen ungenügend!
1971 Glückspilze (TV film)
Kapitän, Der
1970 Mein Freund Harvey (TV film)
Místo činu (TV seriál)
Täter auf der Spur - Schlagzeile: Mord, Dem (TV film)
Zwei ganze Tage (TV film)
1969 Alle Kätzchen naschen gern
Der Kommissar (TV seriál)
Der Talisman (TV film)
Hilfe, ich liebe Zwillinge
1968 Bombenwalzer (TV film)
Der Unbestechliche (TV film)
Die Träume von Schale und Kern (TV film)
Tragödie auf der Jagd (TV film)
1967 Dem Täter auf der Spur (TV seriál)
Schloß in Schweden, Ein (TV film)
1966 Die Sylvesternacht - Überspannte Person (TV film)
Towarisch (TV film)
Wechselkurs der Liebe (TV film)
1965 Kriminalmuseum - Das Feuerzeug
Letzten Tage der Menschheit, Die (TV film)
1964 Tolles Geld (TV film)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Grotte, Die (TV film)
1962 Bubusch (TV film)
Leutnant Gustl (TV film)
Theorie und Praxis (TV film)
42. Himmel, Der
1961 Kauf dir einen bunten Luftballon
Rosen für Marina (TV film)
1960 Am grünen Strand der Spree (TV seriál)
Der brave Soldat Schwejk
Hauptmann - deine Sterne
Scheidungsgrund: Liebe
Wenn die Heide blüht
1958 Blätter im Winde (TV film)
Greifer, Der
Liebelei (TV film)
Scala - total verrückt
Sie schreiben mit (TV seriál)
Wenn die Conny mit dem Peter
1957 Frühling in Berlin
1955 Andre und Ursula
1954 Dieses Lied bleibt bei Dir
1953 Einmal keine Sorgen haben
Meines Vaters Pferde, 1. Teil: Lena und Nicoline
1952 Abenteuer im Schloß
1. April 2000
1951 Das Herz einer Frau
Verklungenes Wien
1949 Liebe Freundin

Dokumentární

2011 Was wurde aus...? (TV seriál)
2009 Der Mann aus der Pfalz (TV film)
2005 Filmlegenden. Deutsch (TV film)
Salon Kitty (TV film)
1997 Legenden (TV seriál)

TV pořady

1973 Klimbim (TV pořad)
1971 Dalli Dalli (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace