foto

Martina Eitner-Acheampong

  • nar. 1.6.1960 (55 let)
    Chotěbuz, Brandenburg, Východní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 BLOCKBUSTAZ (TV seriál)
2015 600 PS für zwei (TV film)
2014 Den blbec
Dr. Klein (TV seriál)
Jsme mladí. Jsme silní.
Stromberg - Der Film
2013 Heiter bis tödlich - Zwischen den Zeilen (TV seriál)
2011 Krokodýlové z předměstí 3
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
Poslední polda (TV seriál)
2008 Deník doktorky (TV seriál)
Nářek mé matky
Šifra Karla Velikého (TV film)
2007 Windland (TV film)
2006 Emmino štěstí
LadyLand (TV seriál)
Stolberg (TV seriál)
2005 Arnies Welt (TV film)
Nicht ohne meinen Schwiegervater (TV film)
2004 Stromberg (TV seriál)
2003 Mendy - Das Wusical (TV film)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Der Narr und seine Frau heute Abend in Pancomedia (TV film)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1997 Nikola (TV seriál)
1991 Begräbnis einer Gräfin
1987 Kindheit
1986 Školní strašidýlko
1984 Na pomoc tátovi (TV film)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace