Reklama

Reklama

Jak prodávat drogy přes internet (rychle)

(seriál)
  • Německo How to Sell Drugs Online (Fast) (více)
Trailer
Německo, (2019–2021), 9 h 36 min (Minutáž: 25–36 min)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(18)

Obsahy(1)

Podivínský teenager chce získat zpět expřítelkyni, a tak začne online prodávat extázi přímo ze svého pokoje. A vypracuje se na jednoho z největších evropských dealerů. (Netflix)

Videa (3)

Trailer

Recenze (49)

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. série: Tento seriál měl zezačátku problém, protože jsem vůbec nevěděla, jestli na něj koukat německy nebo s anglickým dabingem, protože jsem nestíhala číst anglické titulky. Ve finále to dopadlo tak, že jsem to pouštěla na střídačku podle nálady. To ovšem nic nemění na tom, že první série je spíše průměrná. Zajímavá, ale průměrná. Nabídla toho vcelku málo a spíše se seznamujeme s postavami, než že bychom se dočkali nějakých větších zvratů. Možná proto, že seriál má plochu pouze třiceti minut v šesti dílech, a to je prostě docela málo. Proto bych právě uvítala, aby se více tlačilo na pilu. Ale jako rozjezd dobré. 2. série je absolutní nálož a s první sérií se nedá vůbec srovnávat. Konečně se dočkáváme šílených twistů, jak těch obchodních, tak ze soukromého života. Postava Daniela nabrala skvělých změn a jsem strašně spokojená s jeho vývojem. Potěšila i nová postava Kiry, která se tam dobře hodí a postarala se taky o nějaké ty zvraty. Celkově mi druhá série utekla o sto procent rychleji, než první, protože má skvělé tempo a nabízí v každém díle něco nového. Teď bych tu třetí sérii fakt uvítala a po těch rozpacích po první měním názor. V 3. sérii, je pravda, že na rozdíl od druhé série už kvalita jednotlivých dílů častěji hapruje a není to tím pádem taková plynulá a spanilá jízda. Nicméně, pořád velice slušný celkový dojem a vesměs bez výtek, možná jen to občasné přitažení za vlasy ve scénáři (Nizozemci, notebook ve vězení). Opouštím to ale s nadšením ne tak obrovským jako předchozí řadu a myslím, že s tím jak to skončilo už bych asi pokračování nepotřebovala a v nejlepším přestat. Tři a půl. ()

Vito_LePour 

všechny recenze uživatele

Všechny tři série jsem stejným způsobem. Hned jak vyšly, tak pěkně naráz. První byla absolutně famózní, druhá byla skvělá a třetí to nádherně a logicky ukončila. Je tu určitý prostor pro pokračování, ale těžko říct, zda bude využit. Celkové dílo je naprosto neotřelý zážitek, s malým počtem slabších chvilek, děj nedá divákovi v podstatě odpočinout - je to jízda. Z příběhu plyne spousta ponaučení. Člověk si uvědomí, co dnešní moderní doba vlastně umožňuje. ()

Reklama

Carlie 

všechny recenze uživatele

Nebylo to zlé, ale ani dobré. Jako komedie to nefungovalo, protože vtipných míst moc nebylo a já se snad ani příliš nebavila. Dějově je to zase nezajímavé a kýčovité. Všudypřítomné klišé na dojmu také nepřidává (laciné hraní na emoce). Plus si myslím, že není možné aby skupinka tří lidí v malém pokoji se zanedbatelným množstvím "pilulek" utáhla tak "populární" obchod, protože to jednoduše nedává smysl, ale o to asi ani nešlo. Jednotlivé díly jsou ok, ale jako celek jsou to slabší tři hvězdy. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevyhovovalo mi ani spojenie mladých ľudí a drog (ani takéto "humorné"), ale o to viac prelomová práca s kamerou, ktorá to mala oživiť pre mladého diváka a tie rýchle prestihy, ktoré sú vhodné ak chcete natočiť krátku reklamu a doslova ňou vyraziť dych ale už menej na seriál či film. Svojimspôsobom mi to miestami pripomínalo Hardcore Henry (kamera, nie dej pochopiteľne) avšak medzi týmito dvoma počinmi bol jeden obrovský rozdiel - Henry moju pozornosť dokázal upútať počas celého deja, Moritz v úvode, pri rozbehnutí online predaja a potom pri záverečnom stretnutí na Lennyho farme, inak to bol pre mňa ďalší nič nehovoriaci teenagerský blud. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Svižná jednohubka, které se poměrně dobře daří pracovat s různými kulturními odkazy a fenoménem VOD jako takovým. Samozřejmě mohu jen těžko soudit, nakolik se tvůrcům podařilo vystihnout aktuální generaci středoškoláků, ale celkově z toho mám mnohem lepší pocit, než u Sex Education. Typově velmi dobře obsazené. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (5)

  • Veškeré profily na sociálních sítích, které postavy v seriálu využívají, byly pro natáčení reálně vytvořeny. (hansel97)
  • Název epizody odkazuje na známý citát Henryho Forda: „Pokud jste v místnosti nejchytřejší, jste ve špatné místnosti.“ (Modular)
  • Název epizody odkazuje na název písně „Everybody Gets a Second Chance “ od skupiny Mike + The Mechanics. (Modular)

Reklama

Reklama