foto

Trevor Lissauer

  • nar. 29.10.1973 (43 let)
    Dallas, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 La La Land
2014 Grumpy Cat's Worst Christmas Ever (TV film)
2013 Lionhead
2012 Braineater
From The Head
2011 Granny
2009 Boží květ
Scream of the Bikini
2005 In Memory of My Father
2003 Eden's Curve
2002 Hold On
2001 Clay Pride: Being Clay in America
1999 Clubland
1998 Erasable You
1997 American Vampire Story, An
1993 Skateboard Kid

TV seriály

2003 Reno 911! (TV seriál)
1999 Roswell (TV seriál)
Undressed (TV seriál)
1998 Felicity (TV seriál)
1997 Věřte nevěřte (TV seriál)
1996 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
1993 Running the Halls (TV seriál)
1992 Lifestories: Families In Crisis (TV seriál)

Skladatelská filmografie

Filmy

2003 Eden's Curve
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace