Reklama

Reklama

Život úspěšného mladého muže Nicka Beama se zhroutil ve chvíli, kdy se nečekaně vrátil z kanceláře dřív domů a našel manželku v ložnici se svým šéfem. Nick neztropil žárlivou scénu, ale potichu nasedl do svého auta a beze slova odjel. náhodou se pak při bezduchém bloudění po Los Angeles dostal až do velice nebezpečné čtvrti. Když zastavil na křižovatce, naskočil do jeho auta T. Paul s pistolí v ruce a hromadou výhrůžek na rtech. Smolařský lupič si ale vybral špatného muže ve špatnou chvíli. Nick nebyl v situaci, kdy by mu revolver mohl nahnat strach a tak zamkl dveře, šlápnul na plyn a přes protesty šokovaného lupiče vyrazil na "cestu smrti". Při následujících dobrodružstvích v arizonské poušti se dva naprosto rozdílní muži poznenáhlu sblížili až nakonec dostali geniální nápad. Vy&loupením vlastního podniku by se Nick pomstil záletnému šéfovi a smolařský zlodějíček T. Paul by se konečně dostal k pořádnému balíku peněz... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (283)

ZinedineCR7 

všechny recenze uživatele

Jedna z najmilších komédii. Klasických kravín o dvojiciach, ktoré sú si pravým opakom, tu už bolo veľa. Ale táto v sebe má niečo extra. Lawrencov ksicht, Robbinsová osobnosť sprevádzaná úžasným soundtrackom od Coolia (http://www.youtube.com/watch?v=tP1PXRiVoJw ♥)... prvky, ktoré vytvárajú dokonalú a srdečnú komédiu. Veľmi rád sa k nej vracim :) ()

VooDoom 

všechny recenze uživatele

Neobyčejný příběh, docela normálních lidí, ale to by nesměl být ,,den blbec,, .A takový den nastal našim hlavním hrodinům.Na straně první, úspěšný mladý muž, který nachytal manželku s jiným a na straně druhé špatný lupič ve špatnou dobu na ještě horším místě :-) Bláznivá komedie s ještě bláznivějším rozuzlením. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Docela miliónový motiv borce v podání Tima Robbinse, který v jedné sekundě zjistí, že se mu zhroutil jeho idylický manželský život a rozjede sebedestrukční jízdu po boku zlodějíčka Martina Lawrence. Škoda, že z toho nakonec vylezla taková neškodná, průměrná věc s americkým finále dokonalého happpyendu. Úsměvné a s dobře fungujícím duem profíků. ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Po mizerech asi druhá nejlepší role Martina Lawrence, kterého většinou vídám jen v přihlouplých komediích, které jsou tak akorát na jedno shlédnutí. Zato Tim Robbins si mě už dávno získal především svou rolí ve filmu Vykoupení z věznice Shawshank. Zápletka super a hlavně mě překvapil zvrat na konci filmu. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Reklamní agentura, věčně protáhlej Lawrencův ksicht - i'm sick of it! Na druhou stranu Robbinse bych mohl víckrát (on mi spolu s hudbou vždycky zaručeně připomene, jaká je škoda, že nejdou vrátit devadesátky) a stejně tak jeho vztah s manželkou přesně odpovídal tomu mýmu vysněnýmu. :)) K tomu přihoďte pár opravdu skvělých nápadů (pauza na chcaní, scatman...) a vyjde vám jednoznačně nadprůměrná hollywoodská "tandemovka". Lawrence, neLawrence. Koneckonců kde jinde by potom mohl bejt snesitelnej? ... ()

Galerie (44)

Zajímavosti (6)

  • Během scény pronásledování Rig (John C. McGinley) hodí cigaretu z okna do SUV. Stejná cigareta se přesto objevuje hned v dalším záběru. (Borrtex)
  • Okrem viacerých miest v Kalifornii pracovali filmári aj na východnom pobreží USA v štáte New Jersey. (MikaelSVK)
  • Rig (John C. McGinley) a Charlie (Giancarlo Esposito) ukradnou vozidlo, přesto mají o několik scén později opět původní starší. (Borrtex)

Reklama

Reklama