foto

Maj-Britt Mathiesen

  • nar. 1.8.1971 (45 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Comeback
O kuřatech a lidech
2013 Sex, drogy a daně
2012 Zimmer 34
2011 Most (TV seriál)
Episode #1.1 (S01E01)
2007 2900 Happiness (TV seriál)
2005 Šampioni
2004 Bratři
Happy Now
2003 Afgrunden (TV film)

Scenáristická filmografie

2012 Zimmer 34

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace