Reklama

Reklama

Déšť

(seriál)
Trailer
Dánsko / USA, (2018–2020), 14 h 23 min (Minutáž: 36–50 min)

Hudba:

Av Av Av

Hrají:

Alba August, Lucas Lynggaard Tønnesen, Mikkel Boe Følsgaard, Angela Bundalovic, Lukas Løkken, Jessica Dinnage, Sonny Lindberg, Iben Hjejle, Lars Simonsen (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(20)

Většina obyvatel Skandinávie padla za oběť viru přenášenému deštěm. O šest let později hledají dva mladí sourozenci a pár dalších přeživších bezpečí – a odpovědi. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (52)

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě osobně překvapení. Podle procent jsem přemýšlel, zdáli vůbec začít koukat a jsem rád, že jsem začal. Ze seriálu se vyklubala sympatická podívaná, na herce jsme si zvykl a bavili mě. Příběh se čím dál více zamotával a překvapoval a cele je to pěkné natočené s povedenými efekty. Kdyby byl seriál víc akční a víc by byl kladen důraz na postapo, byl by to vynikající seriál. A on to víceméně je i tak. ()

Blondsky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na dánské poměry je to paráda. Herecký ansábl vůbec není špatný a tam, kde mi v první sérii vadil, tak mi nakonec přirostl k srdci. Scénářově je to poměrně dobře zvládnuté, bohužel režijně nevyvážené (hlavně první série). A i přesto, že jsem zpočátku nebyl fanda tohoto projektu, musím říct, že mi to bude chybět. A to ta nejlepší odezva, kterou si Netflix asi může vzít. PS: Patrick měl nejlepší charakterový vývoj v celém seriálu. ()

Reklama

Larushka 

všechny recenze uživatele

Horší seriál jsem už dlouho neviděla. Začala jsem druhou sérii (zapomněla jsem totiž, že první byla tragická). Tolik nelogických věcí, postavy, co se chovají jak kokoti. Ne, není to dobré. Jediné plus je Alba August, která mi přijde, že hraje dobře. Bohužel scénář, motivace postav zabíjí jakýkoliv potenciál. Je to hodně pro teenagery. Pro teenagery se špatným vkusem. ()

LuciusWlk 

všechny recenze uživatele

Nápad asi zajímavý. Čímž asi končí výčet kladných věcí. Dal jsem tomu šanci, doufají e, že se to nějak ustálí. Ale ono je to plné spousty nelogických skutečností, až to bolí. Tady měl někdo možná ještě rok dva přemýšlet a makat na souvislostech, než začne točit. Herečky je to taky tragédie, ale to by se dalo odpustit. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Německo a jejich Dark byla pecka, tak jsem byl zvědav jak si povede Dánsko a jejich Rain. Na papíře to vypadalo slušně, bohužel seriálově tomu něco chybí. Je to trochu moc roztahané, chování některých postav podivné a chybí mi tomu trochu nějaký ty emoce. Atmosféra tam je, něco málo napětí i akce taky. Postavy jako takové ušly. Závěr mě moc nezaujal. Celé to je takové průměrné, škoda, že trošku nešli dál. 60% ()

Galerie (227)

Zajímavosti (1)

  • Název bunkrové sítě Apollon je odkazem na řeckého boha Apollóna, který podle pověsti trestal morem a chránil před nemocemi. (UncleMorty)

Související novinky

Netflix vsadí na evropský talent

Netflix vsadí na evropský talent

01.06.2018

Když nebudeme brát v potaz válku s festivalem v Cannes, drží si Netflix mezi evropskými zeměmi relativně dobré jméno. Především v severských zemích se mu daří přímo výborně, a to už od roku 2012, kdy… (více)

Reklama

Reklama