foto

Tommy Hilfiger

  • nar. 24.3.1951 (65 let)
    Elmira, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Zoolander No. 2
2001 Zoolander
1993 Frasier (TV seriál)
1989 House of Style (TV seriál)

Dokumentární

2014 Blue Gold: American Jeans
2004 I Love the '90s (TV seriál) - a.z.
1985 American Masters (TV seriál)

TV pořady

2012 Project Runway All Stars (TV pořad)
2011 Piers Morgan Tonight (TV pořad)
2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
2007 Xposé (TV pořad)
2005 Heidi klum: svět modelingu (TV pořad)
Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
2004 Grand journal de Canal+, Le (TV pořad)
Móda a rock (TV pořad)
2002 American Idol (TV pořad)
1997 View, The (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)

Producentská filmografie

Dokumentární

2008 Ironic Iconic America (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace